kiki13 je napisal/-a:Avto, ki ga je predlagal kolesar, je po mojem mnenju uvožen (poglej napise na servisni knjigi). Če je res uvožen, je veliko vprašanje v kakšnem stanju je in ali ima realne kilometre.
Svetujem ti, če boš kupil megana, da kupi bencinarja. Lahko se zgodi, da boš kupil kakega dizla, s katerim boš kasneje imel veliko stroškov.
Sam sem pred kratkim kupil megana grandtoura starega tri leta z vso maksimalno opremo. Motor je bencinar, kupljen od prvega lastnika, maksimalno ohranjen. Za njega sem dal 8000€. Avto je zelo udoben, tih, poraba od 6,5 do 7 litrov pri normalni vožnji po regionalnih cestah.
Dwight je napisal/-a:Tad je napisal/-a:Ford Mondeo.
No ja... če dobim dobre argumente, se mogoče tud zaj odločim.
kolesar je napisal/-a:sam mam megana grandtourja 1.5 dci 101 km..
super zadovoljen mala poraba 4,5-5,5, pri 150km\h se še super vozi..
moj motor ma 150.000km pa dela kot urca.. nobenih problemov ful tih, bolj kot recimo novi 1.9 tdi...
Dwight je napisal/-a:Sem gledal tega ja... Ta je sicer 1.9. Je to ok motor?
Pa ta vozila pri TPV so večinoma iz Itaije. Lahko pričakujem kakšne probleme (zbiti kilometri, ukradena vozila)?
el_diablo je napisal/-a:Dwight je napisal/-a:Tad je napisal/-a:Ford Mondeo.
No ja... če dobim dobre argumente, se mogoče tud zaj odločim.
argumentov maš za vsak avto toliko,da jih v v tednu ne prebereš.in če bi malo pogledal v rubriko KUPOVANJE AVTOMOBILOV,bi odgovore na vsa svoja vprašanja že našel.
![]()
![]()
ni problem pomagat,ampak lenobe pa ne podpiramo.
kolesar je napisal/-a:Dwight je napisal/-a:Sem gledal tega ja... Ta je sicer 1.9. Je to ok motor?
Pa ta vozila pri TPV so večinoma iz Itaije. Lahko pričakujem kakšne probleme (zbiti kilometri, ukradena vozila)?
tpv ni kr en uvoznik so mal večjih pa mislim da si raznih stvari z ukradenimi vozili ne smejo privoščit da majo to poštimano..
tud moj je bil preko njih uvožen pa je zaenkrat vse bp.
res pa da moraš ti avto tam preverit na mestu kako je dejansko stanje..
drugače pa avto je star 3 leta..
greš avto pogeldat..
vzameš številko šasije pa greš na renault preverjat kaj se je dogajalo z avtom pod garancijo kako je bil servisiran, lahko tudi pogledaš kje je bil servisiran (ita) pa tja pokličeš za resničnost podatkov..
pa pozanimaj se kako je z garancijo na tpv..
če je avto vredu se bo tudi kmalu prodal...
mašina je 1.9 96kw ni blo nobenih pripomb na tele mašine.. malo več pije ko 1.5 samo tudi moči ima več
Dwight je napisal/-a:Aha, se pravi, da če imam številko šasije, lahko preverim kako se je servisiral tudi če se je v tujini.
Za vikend bom verjetno šel malo okrog in pogledal avte.
Zaenkrat hvala za informacije.
kolesar je napisal/-a:sam mam megana grandtourja 1.5 dci 101 km..
super zadovoljen mala poraba 4,5-5,5, pri 150km\h se še super vozi..
moj motor ma 150.000km pa dela kot urca.. nobenih problemov ful tih, bolj kot recimo novi 1.9 tdi...
udobje super..
moj nasvet kupi čimnovejši avto.. če imaš namen dat vsaj dobrih 8000€ bi iskal od letnik 2006 dalje..
npr:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2611032&show=
Dwight je napisal/-a:Tega sem gledal...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2395357&show=
Sam je cena malo visoka.... 11.500.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov