nenad.22. je napisal/-a:Kupujem nov avto med drugim gledam tud dizle
(nekako mi je v oci padla lybra 2003 in pa alfa 147 2002, oba JTD),
pa me zanima kako je zdej z dizli in pa zimo ter na kaj moram biti predvsem pozoren ko kupujem dizla?
Vedno sem bil gorec zagovornik bencinarjev, tako da o dizlih ne vem skoraj nic,
ampak se pa spomnem da mi je nekdo omenil da ce dizla nimas garaziranega cez zimo noce vzgat?
Ali je to veljalo samo za starejse avte?
nenad.22. je napisal/-a: nekdo omenil da ce dizla nimas garaziranega cez zimo noce vzgat?
sebaveh je napisal/-a:nenad.22. je napisal/-a: nekdo omenil da ce dizla nimas garaziranega cez zimo noce vzgat?
To velja samo za tiste z defektnimi žarilnimi svečkami. Kar pa ni strošek, recimo 15 € za eno svečko, potrebuješ jih štiri. Njihova življenjska doba je okoli 160.000 km.
nenad.22. je napisal/-a:Kupujem nov avto med drugim gledam tud dizle
(nekako mi je v oci padla lybra 2003 in pa alfa 147 2002, oba JTD),
pa me zanima kako je zdej z dizli in pa zimo ter na kaj moram biti predvsem pozoren ko kupujem dizla?
Vedno sem bil gorec zagovornik bencinarjev, tako da o dizlih ne vem skoraj nic,
ampak se pa spomnem da mi je nekdo omenil da ce dizla nimas garaziranega cez zimo noce vzgat?
Doktor je napisal/-a:V primeru nakupa se boš najprej moral navadit na vožnjo dizla - ljudje, ki so pred nakupom vozili izključno ali pa predvsem bencinske agregate po večini "tiščijo", prek optimalnih vrtljajev. Vse se "dogaja" na (bistveno) manjšem območju vrtljajev.
lenivec je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:.tud teh "italijanskih" vozil se raj izogibaj,ker niso taki kot izgledajo...
kaki pa so?
moja lybra je točno taka kot zgleda. iz vseh pogledov zgleda da je lybra tut od znotraj zgleda da je lybra. al misliš da sem kupo kakega cliota v lybro preoblečenega?
če pa kupec ni sposobn videt da je bil avto razbit in da je zjeban pa ni to avto kriv...
jaz sem takoj videl da je bil komplet levi bok barvan.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov