Potrjujem. Zaradi navajenosti na turbodizel se mi je Toyotin 1.6 sprva zdel podhranjen, ampak dejansko povsem dovolj zmogljiv, tudi nizke obrate tolerira presenetljivo dobro, dejansko ne dosti slabše kot TDI. Le 6. prestava manjka..TOYOTA je napisal/-a:poraba ob priganjanju je res okoli 10 l, drugače motor čisto dost močan za nekega normalnega uporabnika, kultiviran tek motorja in nikoli nobenih problemov
Potrjujem, čričkov ne bi smelo biti, razen če je kdo kaj sam šaril okoli. Klima in ogrevanje delata pa tudi zelo dobro.TOYOTA je napisal/-a: v kolikor se bili črički bi to razumel kot , da je nekdo že nekaj podiral in popravljal, glede klime, mogoče dela malo slabše kot v subaruju, ampak povsem zadovoljivo,
To se sicer ne bi povsem strinjal. V corolli verso (če govorimo o njej) ni kaj dosti več prostora kot v Aurisu (pričakoval bi večjo razliko, kot je dejansko). Seveda je prostora več kot v Aurisu, ampak če kupuješ enoprostorca, bo definitivno več prostora v kakem touranu , C4 picasso, scenicu..TOYOTA je napisal/-a: če rabiš prostor kupi raje corollo, je večja in meni tudi boljša za vozit,
sonic je napisal/-a:To se sicer ne bi povsem strinjal. V corolli verso (če govorimo o njej) ni kaj dosti več prostora kot v Aurisu (pričakoval bi večjo razliko, kot je dejansko). Seveda je prostora več kot v Aurisu, ampak če kupuješ enoprostorca, bo definitivno več prostora v kakem touranu , C4 picasso, scenicu..TOYOTA je napisal/-a: če rabiš prostor kupi raje corollo, je večja in meni tudi boljša za vozit,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov