Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Hyundai coupe nakup

Napisal/-a xsara Če feb 26, 2009 10:16 am

Vem, da je že bilo veliko debate na to temo, torej zanima me Hyundai coupe tm od letnika 02 pa do 06, kakšne so kaj kvalitete, cene servisov, poraba, bolj se nagibam k nakupu 2,0 litrskega agregata........aja in pa če kdo konkretno pozna tega spodaj na linku

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2621315&show=
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če feb 26, 2009 10:40 am

Zakaj ne odpreš ENE teme 'kupujem avto za punco'? ;)

On: Slišal sem da ima 2.0 motor praktično enako porabo, kot 1.6. S tem da baje 1.6 nikamor ne gre. Drugače pa všečen avtomobilčič.
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če feb 26, 2009 10:49 am

a_sist je napisal/-a:Zakaj ne odpreš ENE teme 'kupujem avto za punco'? ;)

On: Slišal sem da ima 2.0 motor praktično enako porabo, kot 1.6. S tem da baje 1.6 nikamor ne gre. Drugače pa všečen avtomobilčič.

hehe, sam vedu, da se bo nekdo spotaknu, ne, ne ta avto bi kupu zase, moji je prevelik za vozit, nekak naju je zajela nakupovalna evforija, pravzaprav se je taprvo začel dogajat moji, potem pa še meni..............

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Če feb 26, 2009 11:08 am

Čas za nakup je pravi, ker cene zelo padajo. Srečno roko in mehanika pri nakupu ;)

p.s. v podpis si dodaj... '...aja..pa še hyudai' :P
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če feb 26, 2009 11:27 am

jap čas je ugoden, sicer cene ne padajo kot bi si želel :D , mogoče bi mogu še mal počakat, da se še bolj poceni vse skupaj, ne vem bomo vidli, no ja mehanika sem kokr tok dovolj sam, da bi marsikaj ugotovu, ampak vseeno bi blo dobr vzet enga profija s sabo.......aja nekak je ta coupe po zgornjem linku napram ostalim v ponudbi dost cenejši, pa ne vem v čem tiči fora............no ja je letnik 2002, pa tudi drugi lastnik. ampak to pa je tudi vse, kar meni pade na pamet zakaj je tok cenejši........
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost