bk206 je napisal/-a:moje mnenje je takšno da bi še malo pogledal za kašnim drugim vozilom !! nobeden od teh dveh ni nevem kaj !! sam trenutno vozim Peugeota nasledji avto pa skoraj 100% nebopač to je samo moje mnenje ,sam se odloč
Rossoner je napisal/-a:Jaz bi se odločil za OPEL.To pa zato, ker je peugeot.....ne bom zgubljal besed
Ne pravijo zastonj da je nemec nemec
martk je napisal/-a:bk206 je napisal/-a:moje mnenje je takšno da bi še malo pogledal za kašnim drugim vozilom !! nobeden od teh dveh ni nevem kaj !! sam trenutno vozim Peugeota nasledji avto pa skoraj 100% nebopač to je samo moje mnenje ,sam se odloč
Čakaj, čakaj. Če voziš avto iz podpisa, ti verjamem, da te je minilo. Ima pa peugeot več avtov z različnimi motorji in paketi opreme. Meni osebno je bila vožnja v 306 SR čista poezija. Mehko, točno, edino pregovorne težave z 1.4 motorjem so se mi začele pojavljat.
Če kupiš najslabše od neke firme,potem od tega ni veliko za pričakovat. Ali pač?
Nemec, nemec, bla blaVsi se kvarijo. Sprijaznite se.
LP
Martin
pugi405 je napisal/-a:Rossoner je napisal/-a:Jaz bi se odločil za OPEL.To pa zato, ker je peugeot.....ne bom zgubljal besed
Ne pravijo zastonj da je nemec nemec
To bi se ti odločil na podlagi baba rekla jer je baba nešto čula.
Za razliko od tebe ne bluzim na pamet ampak govorim iz osebnih izkušenj.
Vozil sem se v Vectri l 99, pa ko primerjam z vožnjo v 406.... hehe... se moraš hecat. Misliš, da so deli za Opla zastonj? P.s.P.s. Pug je pocinkan.
http://www.autoevolution.com/carcompare ... #maintitle
bk206 je napisal/-a:Rossoner je napisal/-a:Jaz ne govorim kar ne sam vidim. Imamo omenjeni avto v družini. Oprosti, samo kvaliteta in peugeot je neki kar ne gre skupaj..
Nemec je definitivno bolj kakovostno izdelan
se podpišem pod to !!pa da o kakovosti servisov za peugeot sploh ne govorim !!
Emmentaler je napisal/-a:Hvala vam vsem za odgovore, če kdo kaj še ve naj kar napiše...
Dajte lastniki 406 povedat kolk približno pride velik servis ko ti menjajo jermana in vso potrebno šaro??
p.s
nisem vedel da sploh pije kateri avto olje...ziher ni gut za mašino....
Mi je pa opet foter pravil za en iber star avtomobil kateri je šel na odpadno kuhinsko olje(friteze..)...sam mu nisem verjel...
odloči pa se na podlagi tvojih občutenj do avtomobila, torej kater ti je bolj všeč, pejdi pogledat kakšnega pa se vsedi noter, kupi pa kar boš dobil največ vrednosti za tist denar, pa naj bo opel ali pugi, lahko dobiš super avto tako enega kot drugega in ravno tako lahko dobiš sekret od opla ali od pežoja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov