GoGo je napisal/-a:Voyager odpade - je konstrukcijsko tudi že zelo star (96??), poleg tega pa je za varnost dobil celo zvezdico in pol...V primerjavi z psa četvorčkom in espaceom, ki
imajo vsi pet zvezdic je to velika razlika...
Tako da bi pač rad novejši avto, ker bo načeloma pri hiši 3-4 leta (tudi galaxy bi mogu bit, pa se je zameril...)
Bom preveril še avensisa verso, vendar se mi zdi (vsaj na slikah, v živo si ga nisem nikoli pogledal podrobneje), precej majhen...
Kar se pa espacea tiče...jaz bi šel v nakup, vendar žena pravi da se ji notranjost grauža in da se v takem avtu noče vozit...Ženske muhe, kaj čmo![]()
Sicer pa sem pregledal tudi citroenov forum in vidim da je s temi avti res precej težav...
kolesar je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Voyager odpade - je konstrukcijsko tudi že zelo star (96??), poleg tega pa je za varnost dobil celo zvezdico in pol...V primerjavi z psa četvorčkom in espaceom, ki
imajo vsi pet zvezdic je to velika razlika...
Tako da bi pač rad novejši avto, ker bo načeloma pri hiši 3-4 leta (tudi galaxy bi mogu bit, pa se je zameril...)
Bom preveril še avensisa verso, vendar se mi zdi (vsaj na slikah, v živo si ga nisem nikoli pogledal podrobneje), precej majhen...
Kar se pa espacea tiče...jaz bi šel v nakup, vendar žena pravi da se ji notranjost grauža in da se v takem avtu noče vozit...Ženske muhe, kaj čmo![]()
Sicer pa sem pregledal tudi citroenov forum in vidim da je s temi avti res precej težav...
a ti novejši espase-i, kot na linku ki sem ti ga prilimal ji tudi ne sedejo?
Po forumu brska: dejanb75 in 6 gostov