M je napisal/-a:V primeru morebitnih (

) okvar ti bo lažje s xsaro.
Se strinjam
Avtor:
Drugače pa xsare imajo tam okol 7 litrov porabe. Tudi sam sem šel 3 xsare gledat pa me niso prepričale v nakup. Jaz sem tudi nedo0lgo nazaj iskal eno vozilo, ki bi bilo OK (do 3000 evrov), kupil sem Hondo Civic s 5 vrat imela je 116km in je bila zelo varčna glede na te KM. Porabila je okoli 7 litrov. Po 1 mesecu nisem bil več happy s Hondo in sem raje šel na cenejši avto Accent l.98-modelno leto 99. Sem veliko bolj zadovoljen s Accenotm, morda zaradi pol manj kilometrov in, ker je bila od starega fotra, ki ej bil prvi lastnik in opravljeni vsi servisni intervali. Na avtu so bile nove gume, glavni servis narejen, menjane zadnje zavore v glavnem lahko se brezskrbi vozim do 200.000km. Trenutno samo 115000km.
No za iskanje vozila sem porabil ogromna časa, imel sem tudi precejšne stroške z gorivom in na koncu je moj stari avto (swift) bil že tako zmahan, da nebi naredil niti 500km. Žal ap bo Accent imel podobne posledice, ko bo že pri 150.000km povsem zmahan (jaz imam avto za vozit in NIKAKOR ne za gledat)
Če imaš pa še kakšno vprašanje pa samo vprašaj.