x-man1 je napisal/-a:@Fiatfan: pri dieslih so rade šle turbine, sicer ne vem kaj je blo z vašo.
Ja lagune so bolj udobne na krajše proge na daljše pa za moje pojme audi. Sicer jaz bi se vozil 60km na dan in zato bi raje vzel nekaj takega ki nima porabe ravno 10+l/100km in ima glede tega laguna prednost, glede poskočnosti tudi, udobje tudi kar na njeni strani glede na to da bom imel razmeroma kratke proge.
Mene najbolj skrbi mašina in pa rja s katero audi nima kakih velikih problemov.
x-man1 je napisal/-a:Sem v veliki dilemi kaj naj kupim. Odločam se med nakupom audija a4 1.6 letnik 1999 ali 2000 in pa renault laguno 1.6 16v letnik 2000. Drugače bi raje kupil audija ker je zaneslivejši, vzdržljivejši, nima problemov s korozijo, ima krajši menjalnik, ima MALO večje udobje vendar pa ima velik minus s porabo ki je za kar nekaj večja od lagune, ima manj prostora na zadnjih sedežih in je seveda malo dražji. Poraba me zato bega ker hodim še v šolo in nimam stalnega dohodka in pa vsak dan naredim 60km (v šolo in nazaj) in bi se to čen nekaj mesecev kar poznalo. Da pa bi kupil laguno in bi mi nagajala in bi moral skos nekaj vlagati v njo pa mi tudi ni v veselje.
Zanimajo me tudi vaše izkušnje: porabe, vzdržljivosti, korozije, zanesljivosti, moči...in še kar vam pade na pamet.
Glede obeh modelov!
Hvala za odgovore in ni mi treba utrujati z odgovori vozi se z avtobusom...!
GiGi1985 je napisal/-a:iz tvojih postov je zelo očitno da se bolj nagibaš k Audiju kot laguni. Se pravi, če ti je toliko do njega potem go for it![]()
osebno sem si lastil že oba, Audi A4 sicer 1.9tdi in laguno 99 1.8 16v
1.Dejstvo je, da je laguna dosti bolj udobna, tako na kratke kot dolge ture, se pa ta razlika močno opazi na turi 500km + , kjer izstopiš iz lagune dost bolj spočit kot Audi. nemci so veliko bolj trdi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov