GoGo je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Fiat stilo ( možnost tud za karavana), 1.9 jtd, samo voziš in tankaš.
Tud sam sem pravkar nabavu stilota mw, jtd, za drugi avto... Za ta denar dobiš letnik 05... Sem kar presenečen nad izdelavo, tudi pelje se dobro...
Fiatfan je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Fiat stilo ( možnost tud za karavana), 1.9 jtd, samo voziš in tankaš.
Tud sam sem pravkar nabavu stilota mw, jtd, za drugi avto... Za ta denar dobiš letnik 05... Sem kar presenečen nad izdelavo, tudi pelje se dobro...
ja izdelava novejših fiatov je čisto drugačna kot učasih. Problem je v miselnosti ljudi, ki še vedno misli, da je fiat isti kot iz časov tipota itd. Fiat, predvsem s svojo znamko Alfa Romeo je popolnoma konkurenčen vsem evropskih znamkam, zadnje čase jih celo presega. Primerjava Ford Focusa in novega Bravota, v Veliki Britaniji, kjer je meka za Forde, so podali skupno boljšo oceno Bravotu. Prav tako primerjava Mini cooperja in alfe mito--> skupna zmaga alfe in to v Veliki Britaniji, kar je "rekord" strokovnih avtomoto revij. Pri nas še vedno golfič,benđo in merđo zakon haloooo ljudje zbudite se.
Tero je napisal/-a:Ma kdo kako idejo kaj bi kupil do 5000 eur za 200km na dan. Nekega luskuza in veliko konjev ne rabim. Bi pa bilo fajn da bi bil karavan (ni pa nujno). Bi se pa večinoma vozil po avtocesti.
Caby je napisal/-a:Stilota raj ne za 200km na dan. Na slabših sedežih še nisem sedel, kakor jih ima stilo. Da bi pa se na takih sedežih moral peljati 200km dnevno...za umret.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov