Sika je napisal/-a:LP vsem. Zanima me, če pozna kdo ta vr6 ? vse informacije o tem avtomobilu dobrodošle. Hvala !
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2609398&show=1
lumpii je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:prodaja se že ene pol leta in to že pri tretjem prodajalcu.
Ja normalno, pa kdo ti bo tak sekret kupu, pri vsakem prodajalcu ene 50.000 kilometrov dol....in pol gre z realnih 600.000 na 200.000km......
Sika je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:prodaja se že ene pol leta in to že pri tretjem prodajalcu.
Ja normalno, pa kdo ti bo tak sekret kupu, pri vsakem prodajalcu ene 50.000 kilometrov dol....in pol gre z realnih 600.000 na 200.000km......
ja jaz to vem ja...sam kaj naj, če si ga je kolega vpiknil v glavo, da on mora met vr6...pa mu ne moreš dopovedat![]()
potem se bo pa tepel po glavi...nic gremo v lj pogledat ga, lp
Sika je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:prodaja se že ene pol leta in to že pri tretjem prodajalcu.
ja jaz to vem ja...sam kaj naj, če si ga je kolega vpiknil v glavo, da on mora met vr6...pa mu ne moreš dopovedat![]()
Doktor je napisal/-a:Sika je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:prodaja se že ene pol leta in to že pri tretjem prodajalcu.
Potem pa naj si vzame čas in zvrhano mero potrpljenja.
Osebno bi raje pogledal za kakšno drugo, maloštevilno izvedenko 3.gen (npr. 2,0 150), najraje pa GTI 1.gen
LP
roomeo je napisal/-a:Sika je napisal/-a:Zdaj je pa rekel, da če ne bo našel boljšega, bo šel po tega, hvala vsem
Čez kakšen mesec pa bomo brali, kakšne težave ima nekdo z golfom vr6![]()
![]()
Sika je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:Sika je napisal/-a:Zdaj je pa rekel, da če ne bo našel boljšega, bo šel po tega, hvala vsem
Čez kakšen mesec pa bomo brali, kakšne težave ima nekdo z golfom vr6![]()
![]()
ja sej, ni dvakrat za rečtitak kot je napisal Strokovnjak...pa vr6 že sanja 4 leta, kak mu naj zdaj jaz dopovem
nima smisla, ko bojo pa problemi bo pa videl, da sem in da ste imeli prav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost