Polo78 je napisal/-a:Jaz sem tam kupil svojega proceed-a in prodajalec je bil zelo korekten. Avto je namreč zamujal z dobavo pa sem malo potožil okoli tega in mi je dal precej velik naknaden popust in to na ceno, ki je že vsebovala vse možne popuste in je bila v pogodbi zapisana kot končna cena. Tako da iz tega vidika vse lepo in prav.
Kritika pa leti na servis. Vsi, ki smo tam avto kupili, smo imeli praktično prazno posodo za antifriz. Še dobro, da je nekdo odprl temo na KIA forumu in opozoril na to pomankljivost. Odgovoren (vsaj v mojem primeru) je vsekakor servis, ker pred prevzemom avta je bil opravljen t.i. "nulti" servis. Nevem a šparajo na teh stvareh a to namenoma naredijo, karkoli že, je to šalabajzerstvo prve klase in zase vem, da tam avta ne bom servisiral!![]()
Gosic je napisal/-a:Pa nisem edini, marsikdo, ki ga poznam, pa ki je tam kupil avto, ima dosti za čez njih za povedat. Ocene odlično se nedobiva z nategovanjem. Upam da prebirajo, da se bojo vsaj malo naučili.
Gosic je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Pri takih kot so pri kmagu se avtov ne kupuje, to bi pa že lahko vedel.
Ko je tolk debate o tem, kaj ne? Potem pa nekdo reče nekaj, se pa tema takoj zaklene. Sicer sem pa naštel samo dejstva.
Gosic je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Pri takih kot so pri kmagu se avtov ne kupuje, to bi pa že lahko vedel.
Ko je tolk debate o tem, kaj ne? Potem pa nekdo reče nekaj, se pa tema takoj zaklene. Sicer sem pa naštel samo dejstva.
sašo5 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:O kmagu je na tem forumu vsaj 10 debat in v vsaki so kmag popljuvali do konca.
resnično me čudi, da noben ne "pokuka" na rač. ali jih kdo opozori naj si pogledajo kaj se o njih piše.....al pa majo tako "debelo" kožo in jim ne pride nič do živega.....
esem je napisal/-a:BTW - teme se ne zaklepajo zaradi dejstev, ampak zaradi kregarij, do katerih pride zavoljo takih nerazumljivih nedoslednosti (in naivnosti). Če pa kdo to omeni, pa napad.
Izvolijo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov