hladni je napisal/-a:Omega je kr nekaj, pogon zadaj...zastarela, sploh je ne bi gledal.
O laguni ptički čivkajo in sploh ne vem zakaj se nekateri še vedno za njo zanimajo in celo za razbolele letnike in motorje.
Torej le mondeo, vendar z 130ps ker 116 je malo premalo, poleg tega pa je isti razred kot 130PS.
LP
zlarre_ je napisal/-a:
Vsekakor se te nove Lagune ena velika smet....samo prostor jo je.
Se opravičujem če sem koga užalil, ki jo ima....ampak bodimo realni...Renault nezna delat več avtomobilov.![]()
Stari Clioti so legende...pa zraven so še 5-kice.....vedno so zdržale in se danes se vozijo okoli.....nova vozila pa so za en velik ***k.
Patrik_A3 je napisal/-a:ok zaj pa nekaj o teh bedakih ki majo tolko za povedat čez R. Lagune...
prvo kot prvo,če hočeš imeti avto brez napak,si kupiš novo in ne zdrkano od 3. ali pa nevem kerega lastnika,ki ima že čez 100 000 ( vprašanje če realnih) ter je še po možnosti uvožena iz Italije. Taki mi že grete tak na jetra,ker ko pa keri kupi kakega audija ali pa vw-ja pa mu crkne turbina pa še se vedno hvališi kaki zakon avto je. Mislim da ste tisti kateri imajo kolegi ta avto ali pa ga mate sami,ter je bil kupljen rablen in vprašanje kak zdrkan od prejšnjega lastnika kar tiho. Ker hvala bogu moji starši niso takim debilom nasedli pa so še vseeno kupli novo lagun,katera že dela 3 leta brez kakršnih koli stroškov.
največkrat se pizdijo tisti ki kupijo 2002 laguno ki je že stara itak 7 let in ima 150 000 ali pa 200 000 (koliko realnih itak vprašanje) in potem pamet solijo kaki krš so kupli. jah nemreš kupit dober avto če je pa mogoče prejšnji lastnik delo z avtom prej ko svija s kurbosom,ko pa ga je prodal pa ga je našminkal da zgleda kot nov... Ma daj folk,pamet v roke.
Mogoče pa nam nič ne crkuje ker zna foter z pametjo vozit.... Nekaj že bo
aja pa če smo že pri žaljenju avtovo,glede na tvoj avatar @zlarre_... idi si po kantico olja,ker če je že kdaj blo govora da je akka alfa popila kaj olja ,potem to emnda tak zaj bo do konca to veljalo.... Mislim da si z nakupom alfe še na slabšem kot pa z nakupom Renoja... Če se že spustim na tvoj nivo mišljenja
aja,pa če bi bil ta avto taki sekret kot ti govorš,me prav zanima zakaj jih je toliko na cesti? Malo okrog sebe poglej
tdk je napisal/-a:[
Vsekakor se te nove Lagune ena velika smet....samo prostor jo je.
Se opravičujem če sem koga užalil, ki jo ima....ampak bodimo realni...Renault nezna delat več avtomobilov.![]()
Sem pa mislil,da glede na povedano vozis oz. imas laguno III...ki je po tvoje ena velika smet...isto kot ce bom trdil,da se Rebeka Dremelj full slabo poriva...pa je niti od blizu nisem videl....mislim halo!
![]()
lp tdk
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov