marsal_tito je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me nakup enega izmed avtomobilov in sicer Audi A6, VW Passat, Mercedes E ali BMW 5 vsi letnik okrog 2004-05. Kateri je najbolj racionalen nakup, predvsem me zanimajo stroški vzdrževanja, redni servisi, itd.
Hvala in LP
Fiatfan je napisal/-a:gigi85, vedno govori kia ceed![]()
pol še pa js nej napišem fiat bravo, čeprav avtor ne sprašuje tega.
osebno bi bmw 5.
ps: js pa upam da nisi tko k "sloviti" druže tito, ki ima za sabo genocide in ostala kriminalna dejanja.
čare je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:gigi85, vedno govori kia ceed![]()
osebno bi bmw 5.
ps: js pa upam da nisi tko k "sloviti" druže tito, ki ima za sabo genocide in ostala kriminalna dejanja.
Drug TITO je bil kr fejst dec!!V njegovih časih si službo zamenjal v enem popoldnevu in nikjer ni bilo problem za nič!!Zdaj pa velike fabrike propadajo in to ne zaradi zgube ampak zaradi premalih dobičkov pa 10000 nezaposlenih...
Fiatfan je napisal/-a:čare je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:gigi85, vedno govori kia ceed![]()
osebno bi bmw 5.
Drug TITO je bil kr fejst dec!!V njegovih časih si službo zamenjal v enem popoldnevu in nikjer ni bilo problem za nič!!Zdaj pa velike fabrike propadajo in to ne zaradi zgube ampak zaradi premalih dobičkov pa 10000 nezaposlenih...
res off ampak moram komentirat: res je tako kot si napisal, vendar epilog te tvoje zgodbe je da se je cel sistem podrl ( celoten bančni sektor), zaradi tega je bila inflacija leta 89 nakaj čez 2000 % (preveri, če ne vrjameš) in posledica revalvacija nacionalne valute (dinarja). Res je, vse je bilo ok, preveč ok, zato je celotna monetarna politika propadla in s tem celotna rajnka Jugoslavija.
V kolikor te zanima to področje, preštudiraj makroekonomijo bivše juge in ti bo bolj ali manj vse jasno. Takšne laične trditve kot si jih ti navedel poslušamo vsakodnevo od ljudi, ki so daleč od znanja.
Fiatfan je napisal/-a:
res off ampak moram komentirat: res je tako kot si napisal, vendar epilog te tvoje zgodbe je da se je cel sistem podrl ( celoten bančni sektor), zaradi tega je bila inflacija leta 89 nakaj čez 2000 % (preveri, če ne vrjameš) in posledica revalvacija nacionalne valute (dinarja). Res je, vse je bilo ok, preveč ok......
sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:
res off ampak moram komentirat: res je tako kot si napisal, vendar epilog te tvoje zgodbe je da se je cel sistem podrl ( celoten bančni sektor), zaradi tega je bila inflacija leta 89 nakaj čez 2000 % (preveri, če ne vrjameš) in posledica revalvacija nacionalne valute (dinarja). Res je, vse je bilo ok, preveč ok......
ti jaz kaj povem, če hočeš; 25 let sem bil star in sem v tej inflaciji svojo hišo pod streho postavil ob enem pa že za tretjim novim avtom pogledoval, žepi so mi se pa šibili od "perja"......... :P
P.S pa nisem "univ.dipl"....
čare je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:Vprašaj starše kaj jim je manjkalo,razen da so tebi po Kinder jajčka v Avstrijo hodil,ves ta drek je pa po 29 letih prišel ven ravno zaradi takih ki študirajo makroeknomijo in od samega dolgčasa serjejo za 30 let nazaj.Edino kar mu jaz lahko zamerim je to da sem bil zaradi njegovega prihoda v KC LJ. 4.1.1980 skoraj rojen na hodniku KC-ja,ker je mamo ravno takrat pritisnilo rodit me on je pa pač prišel tja umretčare je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:gigi85, vedno govori kia ceed![]()
osebno bi bmw 5.
res off ampak moram komentirat: res je tako kot si napisal, vendar epilog te tvoje zgodbe je da se je cel sistem podrl ( celoten bančni sektor), zaradi tega je bila inflacija leta 89 nakaj čez 2000 % (preveri, če ne vrjameš) in posledica revalvacija nacionalne valute (dinarja). Res je, vse je bilo ok, preveč ok, zato je celotna monetarna politika propadla in s tem celotna rajnka Jugoslavija.
V kolikor te zanima to področje, preštudiraj makroekonomijo bivše juge in ti bo bolj ali manj vse jasno. Takšne laične trditve kot si jih ti navedel poslušamo vsakodnevo od ljudi, ki so daleč od znanja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov