Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

sandi27
Nov uporabnik

nakup rover 200vi

Napisal/-a sandi27 Ne apr 26, 2009 9:59 am

zanima me kako grejo kaj ti avti če so trpežni in kako je kaj z rjo od koga imajo motor ker se mi zdi za 1.8 kar navit in če kaj crkujejo glave motorja
lp sandi

sandi27
Nov uporabnik

Napisal/-a sandi27 Ne apr 26, 2009 11:39 am

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Ne apr 26, 2009 11:40 am

Motorji mislim da so Hondini,če se ne motim...

Vem pa,da so tile avti hitri ko strela...

sandi27
Nov uporabnik

Napisal/-a sandi27 Ne apr 26, 2009 11:40 am

če je komu ta avto znan

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Ne apr 26, 2009 12:53 pm

Kolega je imel 216 IS 116konjickov....avtomatik.
Avtki letijo dobesedno.

Je pa blem pri mehaniku....ker te bodo vsi prekleli na veliko....nobedemu ni vsec ker so zakomplicirani za sraufanje.
Deli so tudi kr dragi jih je pa dosti, če boš gledal VI pa pripravi denarcnico. ;)

Vzami ga pod pogojem:
- Da is ljubitelj tega avtomobila
- Da ti ni žal dat keša za njega

So pa kul avtki, sam tudi zahtevajo. ;)

Tvojem mestu bi vzel Golfa 3 GTI ;)

Malo starejši ampak je GTI ;)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne apr 26, 2009 2:14 pm

zlarre_ je napisal/-a:Kolega je imel 216 IS 116konjickov....avtomatik.
Avtki letijo dobesedno.

Je pa blem pri mehaniku....ker te bodo vsi prekleli na veliko....nobedemu ni vsec ker so zakomplicirani za sraufanje.
Deli so tudi kr dragi jih je pa dosti, če boš gledal VI pa pripravi denarcnico. ;)

Vzami ga pod pogojem:

2x ;)

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Ne apr 26, 2009 2:16 pm

RejmiK je napisal/-a:
zlarre_ je napisal/-a:Kolega je imel 216 IS 116konjickov....avtomatik.
Avtki letijo dobesedno.

Vzami ga pod pogojem:

2x ;)

3x

anzl
Nov uporabnik

Kraj: topole

Napisal/-a anzl Po apr 27, 2009 11:21 am

pri roverjih moraš paziti na rjo na zadnjih blatnikih (tam načeloma zelo radi rjavijo), ter glave motorjev rade pokajo, oz. se krivijo. vednar če je bil lepo vožen, vedno ogret preden se ga je tiščalo, potem mislm da nebi smel bit problem. z deli je tako, benčina v črnučah je drag, ampak več ali manj edini v okolici ljubljane. če pa ti kakšn eBay ne dela težav, potem pa lahko dobiš "vse" dele, po normalnih cenah. tudi rablejnih delov je dovolj, vendar imajo prav tako nekateri prodajalci navite cene. pri tem letniku so bili še pod hondo, tam nekje od 2000 ali 2001 naprej pa so bili pod bmw-jem. nekateri pravijo da naj bi imeli hondine motorje, drugi pravjio da so roverjevi motorji. je razlika med hondinimi in roverjevimi motorji. drgač pa mislm da je golf 3 GTI slabša izbira, razen kar se tiče dostopnosti delov je golf v prednosti. pač moje mnenje :) js vem da bi se odločil za roverja

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po apr 27, 2009 11:23 am

Kje bi ga pa servisiral in kupoval dele?

Vem, da se jih dobi, ampak je vse vprašanje časa.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po apr 27, 2009 11:31 am

anzl je napisal/-a:pri roverjih moraš paziti na rjo na zadnjih blatnikih (tam načeloma zelo radi rjavijo), ter glave motorjev rade pokajo, oz. se krivijo. vednar če je bil lepo vožen, vedno ogret preden se ga je tiščalo, potem mislm da nebi smel bit problem. z deli je tako, benčina v črnučah je drag, ampak več ali manj edini v okolici ljubljane. če pa ti kakšn eBay ne dela težav, potem pa lahko dobiš "vse" dele, po normalnih cenah. tudi rablejnih delov je dovolj, vendar imajo prav tako nekateri prodajalci navite cene. pri tem letniku so bili še pod hondo, tam nekje od 2000 ali 2001 naprej pa so bili pod bmw-jem. nekateri pravijo da naj bi imeli hondine motorje, drugi pravjio da so roverjevi motorji. je razlika med hondinimi in roverjevimi motorji. drgač pa mislm da je golf 3 GTI slabša izbira, razen kar se tiče dostopnosti delov je golf v prednosti. pač moje mnenje :) js vem da bi se odločil za roverja

Honda nima nič zravn, prejšni model, letniki do 95 se mi zdi, so meli Hondine motorje. Tale model 200 oz 400tke pa nima nič od japoncev..

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po apr 27, 2009 12:14 pm

anzl je napisal/-a:pri roverjih moraš paziti na rjo na zadnjih blatnikih (tam načeloma zelo radi rjavijo), ter glave motorjev rade pokajo, oz. se krivijo. vednar če je bil lepo vožen, vedno ogret preden se ga je tiščalo, potem mislm da nebi smel bit problem. z deli je tako, benčina v črnučah je drag, ampak več ali manj edini v okolici ljubljane. če pa ti kakšn eBay ne dela težav, potem pa lahko dobiš "vse" dele, po normalnih cenah. tudi rablejnih delov je dovolj, vendar imajo prav tako nekateri prodajalci navite cene. pri tem letniku so bili še pod hondo, tam nekje od 2000 ali 2001 naprej pa so bili pod bmw-jem. nekateri pravijo da naj bi imeli hondine motorje, drugi pravjio da so roverjevi motorji. je razlika med hondinimi in roverjevimi motorji. drgač pa mislm da je golf 3 GTI slabša izbira, razen kar se tiče dostopnosti delov je golf v prednosti. pač moje mnenje :) js vem da bi se odločil za roverja

Vse si napačno povedal.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Po apr 27, 2009 1:49 pm

Kok jaz vem Honda imela prste umes do 1996 ali celo 97. ;)
Nevem točno zadnji letnik škatlastih oblik 214,216,...
To je čisto angleški avto....

In GTI je daleč bolsi od tega. ;)

Za to imet moraš biti ljubitelj avtomobila. :roll:

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Po apr 27, 2009 1:53 pm

simply je napisal/-a:Kje bi ga pa servisiral in kupoval dele?

Vem, da se jih dobi, ampak je vse vprašanje časa.

Povsod se jih dobi....sam vse drago.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov