RejmiK je napisal/-a:pomoje da bi najdu kj tud na avtoodpadih v italiji...lp
abcabc je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:pomoje da bi najdu kj tud na avtoodpadih v italiji...lp
, če se dobro spomnem imajo v Italiji bolj revščino glede stilota. Bolj starejše letniek imajo po odpadih, čeprav vidiš tud zgorelega vw 5, opel astro novejši letnik, mazda 323, ki je že vse požagana, vse kar ej novejše je ali požagano ali pa stolčeno.
RejmiK je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:pomoje da bi najdu kj tud na avtoodpadih v italiji...lp
, če se dobro spomnem imajo v Italiji bolj revščino glede stilota. Bolj starejše letniek imajo po odpadih, čeprav vidiš tud zgorelega vw 5, opel astro novejši letnik, mazda 323, ki je že vse požagana, vse kar ej novejše je ali požagano ali pa stolčeno.
..nwm kako je zdj kj tm,js ko sm biu je blo par stilotov na vidiku,blo pa je pred dobrim letom
...
Pitu je napisal/-a:Živjo.Včeraj sem dobil ugodno ponudbo za zamenjavo za to vozilo -> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2807249&show=1
Zanima me vaše mnenje,po ko kakšni ceni se da dobiti dele za popravilo? Sovoznikov airbag ima sicer odprt,voznikov je zaprt.Baje avto ni zamakjen.Celo vozilo ima ceno tam 4500-5500eur in bi verjetno lahko sprofitiral kaj s samim popravilom.
Ker pač imam čas in dosti veliko delavnico in še ta model avta se mi dopade,sem si omislil da bi popravil neko takšno vozilo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov