pr audiju se da vidt na servisu realne kilometre al ne? ker pri parih vem da se ne da

hvala
Lp
rok46 je napisal/-a:zanima me kakšne mate kej izkušnje s to motorizacijo? gre se za letnik 2006, kjer naj bi ble že odpravlene težave s pokanjem bloka motorja. rečte mi še kaj pomen 150k km pr tej mašini, je to velik, ...?
pr audiju se da vidt na servisu realne kilometre al ne? ker pri parih vem da se ne da![]()
hvala
Lp
ajkula je napisal/-a:baje da te mašince kr dost olja požrejo, jst mam 77kw tdi pa ne rabim med servisnimi intervali nič dolivat, pr 103kw je baje pa kr požrešna mašina (kar se olja tiče).
ajkula je napisal/-a:baje da te mašince kr dost olja požrejo, jst mam 77kw tdi pa ne rabim med servisnimi intervali nič dolivat, pr 103kw je baje pa kr požrešna mašina (kar se olja tiče).
Mr_Jingles je napisal/-a:ajkula je napisal/-a:baje da te mašince kr dost olja požrejo, jst mam 77kw tdi pa ne rabim med servisnimi intervali nič dolivat, pr 103kw je baje pa kr požrešna mašina (kar se olja tiče).
baje, baje, baje, ne govori če nisi prepričan, lahko povem da pri svojem avto 2.0TDI ko je imel še 103kw, ni popilo na 15k več olja kot 1dcl, pa tudi sedaj, ne dolivam olja med servisom, ker ni potrebe,,,
l.p
Mr_Jingles je napisal/-a:ajkula je napisal/-a:baje da te mašince kr dost olja požrejo, jst mam 77kw tdi pa ne rabim med servisnimi intervali nič dolivat, pr 103kw je baje pa kr požrešna mašina (kar se olja tiče).
baje, baje, baje, ne govori če nisi prepričan, lahko povem da pri svojem avto 2.0TDI ko je imel še 103kw, ni popilo na 15k več olja kot 1dcl, pa tudi sedaj, ne dolivam olja med servisom, ker ni potrebe,,,
l.p
Kael je napisal/-a:8 litrov po mestu, ob pravi mestni vožnji pa res ni veliko - bencinski motor 1.6 s 102 KM ti bo po mestu popil 11 litrov, 105 konjski TDI v Touranu 10.5 povsem nedirkaške vožnje, v kakšen Golfu pa dobrih 7 sedem.
LaKi_ je napisal/-a:A se hecaš? Si imel v lasti ta motor? 1.6 po mestu pije max 9,5, z klimo 10.
Drugače pa mi imamo par 2.0TDI pa majo vsi olje v prtljažniku. Pri Passatu ki mu je počila glava, je bila poraba 1 liter olja na 10.000 km. Sicer pa na servisih pravijo da je za te motorje, sploh letnik 2004 to normalno, čeprav se meni ne zdi.
LP, LaKi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov