King1 je napisal/-a:res nisem povedal za kaj se bo avto uporabljal. sem res en lol. no avto bo za mamo ki je malo starejša od nas tuki na forumu. vozi se malo in predvsem varno in počasi (ne dela pa gužve v prometu da ne bo pomote)! zdej ma renault petko pa avto itak nima nč opreme pa še varen ni! ko ji dam jest za pelat takoj reče kako bi potrebovala servo in ostalo opremo(vsaj malo opreme)! glede značkarstva pa nebi govoril ker bo sam kreg!
meni se zdi da če bi šel avto še kakšna dva ali tri stotake dol bi bil kar ugoden nakup če je res tako ohranjen kot je na sliki!
lahko pa vi prlepte kakšen avto podobnega ranga z to opremo!
p.s. gre tudi za registracijo da bo pocen in da ko moj tehnološki biser od avta crkne (skret...) ima moja mala avto za v službo!
hvala
lp
cena je mal visoka...mam ga z isto mašino...edino brez klime in malenkosti.jst na teden nardim med 500-600km z 36-38 litri.časovno je polovico mestne vožnje, po kilometrini je pa okoli 150km mestne, ostalo pa AC in relacija. motor do zdj ni mel resnih posegov (razen termostata) razn redni servisi. kot lupina avta...če je ohranjen, pričakuj rjo pri zadnjem desnem blatniku (zaradi pokrovčka bencina-ma odkapno luknjo, ki teče pod blatnik in spira barvo). čričkov v notranjosti po 10-ih letih še ni (trkam na les).prvih 7 let ga je vozla mama...vmes še brat (ki ga ni šparal) in potem še jaz...
glede konjev...če se bo večinoma sama vozla ali pa še en sopotnik zraven, se bo dalo še dokaj normalno vozit. kkr jih je več kot 2, je treba avto kr tišet za normalno vožnjo...
aja pa moj nima klime...tk da s prižgano klimo bo še slabše...priporočam 1.4 (ki sem ga že vozil) in je vlk bolje, tudi če se jih več pelje
drgač pa testna vožnja in boš sam vidu...pa za foro da gre cela familija na ogled in se vsede v avto in sproba.