dobrodašla je tudi kakšne ponudba, saj imam težave z iskanjem avtomobila

hvala za komentarje

Fiatfan je napisal/-a:za ta denar poglej raje alfo 147, 1.9jtd, boš bl sexi z alfico, pa še boljši avto je, tehnološko naprednejši. Golf IV, je primerljiv z bravom( seveda starejšim). Če bo spet kdo težil da se bravo ne more primerjat z golfom IV, mu lahko poiščem primerjalni test. Banana, lahko greva pa skupi najdit avto za tebe:P
S|icKeR je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:za ta denar poglej raje alfo 147, 1.9jtd, boš bl sexi z alfico, pa še boljši avto je, tehnološko naprednejši. Golf IV, je primerljiv z bravom( seveda starejšim). Če bo spet kdo težil da se bravo ne more primerjat z golfom IV, mu lahko poiščem primerjalni test. Banana, lahko greva pa skupi najdit avto za tebe:P
pa ti nisi normalen. tastar bravo primerljiv z golfom 4?! v čem že? na živce mi greš s tem tvojim sranjefan... ups fiatfanatizmom.
vse kar ni italjansko je sranje, sploh pa nemc zate.
hladni je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:za ta denar poglej raje alfo 147, 1.9jtd, boš bl sexi z alfico, pa še boljši avto je, tehnološko naprednejši. Golf IV, je primerljiv z bravom( seveda starejšim). Če bo spet kdo težil da se bravo ne more primerjat z golfom IV, mu lahko poiščem primerjalni test. Banana, lahko greva pa skupi najdit avto za tebe:P
ja seveda...ko bi ti vedel kako prav imaš!
Fiatfan je napisal/-a:
primerjalni test. Banana, lahko greva pa skupi najdit avto za tebe:P
sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:
primerjalni test. Banana, lahko greva pa skupi najdit avto za tebe:P
...seveda, ti se na ekonomijo "spoznaš" _to bo nakup vauuuuuuuuuu
King1 je napisal/-a:zaradi takih (vsi vemo kdo) se po temi začne smetit.punca sprašuje o golfu zato vsi lastniki le teh pomagajte ji z nasveti!
mogoče je pa punca že itak sexy in ne rabi avta za pozirat temveč za vozit.
verjetno se zaveda da če kupi alfico (ni slab avto da ne bo pomote) bo pol že skor kičasta!
uspešen nakup ti želim pa ne jemlji vse objave resno!
lp
OFF:
p.s. verjetno ima rada tudi banane?
sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:
kakšen komentar. ko se boš ti toliko spozal na ekonomijo se oglasi, drugače se pa smešiš. če bi rad strokovno temo v tej smeri pa lahko, če želiš.
ma ti si bolnik, majke mi![]()
PS. sicer je to že kr dost forumašev ugotovilo...
Fiatfan je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:
kakšen komentar. ko se boš ti toliko spozal na ekonomijo se oglasi, drugače se pa smešiš. če bi rad strokovno temo v tej smeri pa lahko, če želiš.
če ima tale forum 10 zares pametnih ljudi,sem js papež.
Moderatorji, preglejte tole temo in prosim za opozorila za tiste, ki ga potrebujejo. Preglejte celotno temo prosim.
lp
Fiatfan je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:
če ima tale forum 10 zares pametnih ljudi,sem js papež.
Moderatorji, preglejte tole temo in prosim za opozorila za tiste, ki ga potrebujejo. Preglejte celotno temo prosim.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov