Fiatfan je napisal/-a:pred parimi leti smo imeli mareo 1.9 td, torej še ni bila jtd, pa lahko zapišem vse pohvale za ta avto. Potem smo mislili da bomo bol "nobel" in smo kupili laguno dci in nam je bilo milijonkrat žal za našo maričko. Res avto nezahteven za vzdrževanje, poceni, best bay. karkoli te zanima vprašaj, povem ti iz prve roke.
lacoruma je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:pred parimi leti smo imeli mareo 1.9 td, torej še ni bila jtd, pa lahko zapišem vse pohvale za ta avto. Potem smo mislili da bomo bol "nobel" in smo kupili laguno dci in nam je bilo milijonkrat žal za našo maričko. Res avto nezahteven za vzdrževanje, poceni, best bay. karkoli te zanima vprašaj, povem ti iz prve roke.
zanima me ali morebiti veš katera mašina je najbolša v tem avtomobilu kar se tiče serij, sam sem gledav 2.0 HLX model in me zelo mika ker imam teško nogo, kakšne so povprečne cene recimo 97 letnika ker nekateri imajo visoko nekateri ne kje se vrti povprečna številka, kaj moram paziti pri nakupu, slabosti avtomobil itd...
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov