alesek86 je napisal/-a:Zdravo!
Mami se je odločila, da bo zamenjala svojega puntota mk2 za Grande punto 1.4 16V. Starega puntota ima 60 konjskega in ravno zaradi podhranjenosti ga bi rada zamenjala.
Zdej je pa tko, da sva z mami trgovcu trdila, da želi 1.4 16V. Na predračunu pa je baje 8V, vendar mami tega ni videla in je seveda trgovec takšen avto naročil. Avto je že prispel (trgovec ga je naročil - ne vem, od kje), in je seveda napačen, 1.4 8V. Zdej plačano ni še nič, ampak trgovec trdi, da mormo avto vzet in da tu ni drugi možnosti (ker je že narejen predračun in pisan na ime).
Zanima me vaše mnenje, ali lahko zahtevamo drug avto? Smo pa sigurni, da hočemo 1.4 16V.
alesek86 je napisal/-a:Fora je tud v tem, da se poznamo, ker smo že prej kupil avto pr njem, vendar nas tko še nikol ni hotu nategnt.
Aja, pa še to...dejte mi povedat, ali je cena za 1.4 8V, ne vem, ktera oprema točno (ima ročno in ne avtomatsko klimo) 11.200 € velik? Js gledam na konfiguratorju na fiat.si pa pride 1.4 16V s samodejno klinatsko in naslonom za roko 11.550 €.
alesek86 je napisal/-a:Ja, reku sm prehudo, da nas je nategnu...vem, da je prišlo do napak v komunikaciji, ampak med mamo in trgovcem, ker mene takrat ni blo zraven. Ampak men je trgovec prej govoril, da bo naročil 1.4 16V za 11.200 €, zdej pa dobimo 8 ventilca...je sploh kakšna možnost, da se dobi drugi avto?
Za predračun pa ne vem, če je mami podpisala ali ne. Ko pride domov, jo bom vprašu.
Technologic je napisal/-a:Če sploh neveč če je kaj podpisovala tvoja mama itd se brezveze pogovarjat. Če kupuješ hišo tud ne podpisuješ kr nekaj in točno veš od kdaj naprej si lastnik.
Folk kupuje avte za 11jurjev tako kruhVažno ji je sam da ma 1.4 8V opreme pa nima pojma ka ma pa nič, najboljš da ji menja nalepko 8v v 16v pa je
alesek86 je napisal/-a:Sej niti ne vem, če je podpisovala kaj...mene sam zanima, če je možno, da se naroči takšen avto, kot ga želimo?
alesek86 je napisal/-a:Sej niti ne vem, če je podpisovala kaj...mene sam zanima, če je možno, da se naroči takšen avto, kot ga želimo?
Fiatfan je napisal/-a:ABSOLUTNO NE VZEMI TEGA!! Prodajalec se bo moral zadovoljiti in pripeljati pravi avto al pa nič, vsaka šola nekaj stane. pa če hoče tvoja mama rdeče prevleke pa če so modre avto zavrni! kupec je danes kralj,saj prinese denar. To si zapomni! vzemi 16v je novejši motor in se ne pustita temu kvazi prodajalcu pa ne nasedajta kaj govori,ker sam ve da si nič ne more!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov