Technologic je napisal/-a:Naš bmw serija 3 je iz italije.
Brez večjih problemov, po informacijah ki smo jih dobili ko smo ga kupili je bil zasežen in je stal 2leti-se je videlo tud po avtu, zelo malo prevoženih, zdaj jih ima okol 70 pa je 01 letnik.
Z časom pa ko sem menjaval ozvočenje naletel na čudne stvari. Za tapetami je bila zemlja-prava zemlja, pravtako v ventilaciji in v nekaterih kotih motorja, to mi nikol nebo jasno kak je prišlo tja,. Tud servisna je bila blatna ko smo ga dobili, češ da je padla v blato iz avta. Drugače pa smo zadovoljni.
Aja avto je bil kupljen preko nekega posrednika iz celja-kar tako doma kupuje in prodaja.
Technologic je napisal/-a:Naš bmw serija 3 je iz italije.
Brez večjih problemov, po informacijah ki smo jih dobili ko smo ga kupili je bil zasežen in je stal 2leti-se je videlo tud po avtu, zelo malo prevoženih, zdaj jih ima okol 70 pa je 01 letnik.
Z časom pa ko sem menjaval ozvočenje naletel na čudne stvari. Za tapetami je bila zemlja-prava zemlja, pravtako v ventilaciji in v nekaterih kotih motorja, to mi nikol nebo jasno kak je prišlo tja,. Tud servisna je bila blatna ko smo ga dobili, češ da je padla v blato iz avta. Drugače pa smo zadovoljni.
Aja avto je bil kupljen preko nekega posrednika iz celja-kar tako doma kupuje in prodaja.
gecco je napisal/-a:Od vseh avtov ki smo jih imeli doma v zadnjih 6 letih (vsaj 10 če ne več) so bili vsi iz tujine (Italija in Nemčija) in pri nobenem nekih problemov. Kupljeno to kar je bilo oglaševano, brez nategov in prikrivanj. Pa tudi rajši kupim 3 leta star nemški avto z 200.000km kot pa slovenskega z 100.000
kolesar je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Od vseh avtov ki smo jih imeli doma v zadnjih 6 letih (vsaj 10 če ne več) so bili vsi iz tujine (Italija in Nemčija) in pri nobenem nekih problemov. Kupljeno to kar je bilo oglaševano, brez nategov in prikrivanj. Pa tudi rajši kupim 3 leta star nemški avto z 200.000km kot pa slovenskega z 100.000
se ti ne zdi da pretiravaš?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov