alo fant, jaz ti prodam mojega golfa
letnik 2005, prevoženih realnih 20.000km, DSG, čipan na 247hp + abt lonec, mam doma še abt podalške in pragove, imam amortizerje KW variante 2, feltne so mal oprasnake vendar jih bom dal tut popravit da bojo ko nove, v kratkem gre na servis 20.000km pri AH vrtač,
mislim da takega gtija kot mam jaz ful oprema, max kar je možna razn webasta

nima noben, seprav na hitr: xenon, pranje žarometov,usnje z GTI napisom, vw navigacija z 6 cd izmenjevalcem + usb,šibedah,temnenje ogledal, nevem kok airbagov men se zdi 12 al 10, eno posebno ozvočeje, komplet eletro paket, sedež električno pomičen, multifunkcijski volan, predali pod sedežom, r32 pepelnik ( stane 380$ sam nevem zakaj

)....še in še....
vedno je bil pran ročno, z kvalitetnimi avtokozmetičnimi izdeltki
za dsg ti bom pa tko reku:
jz nism vozu bolšega avtomatika kot je tale dsg, vozu sm od cls amg, do audija,...usi nekak zamujajo okol 1 sekunde pri gtiju je pa 0.2 sekunde če dam tko mali primer
ti povem iz lastnih izkušenj ker mamo doma use avtomatike
drugače DSG je zelo natančen, hiter, manjša poraba je tut okol 1L, če ti je za dušo, maš pa tut za šaltant na menjalniku, če hočš bit like a MASA, ŠUMI, maš tut F1 prestave na volanu.
kaj je najbolj bitno - CENA!
glih za 15.000 nerazmišljam niti podrazno, če pa že vzameš pod leazing pol usaj vzami en gti da maš usaj kako opremo, ne da vzameš čisto osnovnega...
p.s. lahko ti jaz zrihtam leazing preko avtohiše če mojega vzameš.
sem iz Ljubljane tako da lahko se kdaj oglasiš.
za kontakt na PM.
z avtom je use uredu, prodajam ga zato ker bi šel na 4x4, in mam clo že rezervirano eno žverco