mihaing je napisal/-a:človek jaz ti povem samo nekaj: malo pameti v glavo in ne pametuj z nekimi "raketami" da te ne bom videl kasneje na 24ur.
Brez zamere samo takim kot si ti, bi dal avto z max 500ccm ker so izkušnje zlata vredne. Tudi sam sem bil nekoč tako brihten in razbil tri avte dokler me ni spametovalo.
Kup si polota 1.0 in bo toto
mihaing je napisal/-a:človek jaz ti povem samo nekaj: malo pameti v glavo in ne pametuj z nekimi "raketami" da te ne bom videl kasneje na 24ur.
Brez zamere samo takim kot si ti, bi dal avto z max 500ccm ker so izkušnje zlata vredne. Tudi sam sem bil nekoč tako brihten in razbil tri avte dokler me ni spametovalo.
Kup si polota 1.0 in bo toto
scmoky je napisal/-a:Ok, za vožnjo, vozim v naseljih strogo po predpisih... Na avtcesti pičim do 160km/h ker je kazen samo 100€...
Tak da pamet je...
Daedalus je napisal/-a:scmoky je napisal/-a:Ok, za vožnjo, vozim v naseljih strogo po predpisih... Na avtcesti pičim do 160km/h ker je kazen samo 100€...
Tak da pamet je...
Sej nočem neke kregarije al kej takega...sam, to zame ni pamet.Vožnja preko omejitev z argumentom, da je "kazen samo xxx€" zame ne odraža nobene pameti.
scmoky je napisal/-a:Pozdrav
Torej kupujem svoj prvi avto. Rad bi da nebi bila neka vlka krava, neka zmerna registracija, solidni km, ter nekaj opreme...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2710997&show=1
Zanima me za tale avto če mogoče kdo ve kako je z njim ali pa pozna lastnika.
Ker če bi bil ok, bi ga takoj kupil...
Gledal sem tudi neke twingece vendar se proti takšni raketi ne morejo primerjati...
Aja rad bi da bi bila vsaj malo uživanška mašina.
Hvala za odgovore
Oprostite prosim če lahko prestavite v Kupovanje aavtomibla
scmoky je napisal/-a:Huh lep avtek. Samo nevem ne Saxo ga piči...
Super je da pade pod 100kw. če je 2l mašina ni toliko dražje. Samo finančnega ministra moram ''obrnit''
Bom videl, če bom lahko nakrampal tolko. Kaj servisa pa na tem avtu ni bilo nič? to bi že mogo bit vlki servis. ker 155k km ni malo
scmoky je napisal/-a:Huh lep avtek. Samo nevem ne Saxo ga piči...
Super je da pade pod 100kw. če je 2l mašina ni toliko dražje. Samo finančnega ministra moram ''obrnit''
Bom videl, če bom lahko nakrampal tolko. Kaj servisa pa na tem avtu ni bilo nič? to bi že mogo bit vlki servis. ker 155k km ni malo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov