martin_krpan je napisal/-a:Kot prvo so serijski sedeži relativno udobni (naši so v usnju),a to je vse. Nimajo skoraj nobenega bočnega oprijema in imajo le osnovne nastavitve. Testiraj še športne sedeže. Moti me tudi močan odsev plastike in lesa v steklu. Oranžna osvetlitev ni ne atraktivna ne najbolj prijetna za oči. Tudi klima ni najbolj učinkovita v zelo vročih dneh. In kot je Adis napisal, se vrata res težko zapirajo, jih moraš kar zaloputnit..
Meni osebno pa serijski sedeži ne odgovarjajo preveč. Na daljših relacijah se v njih ne počutim preveč udobno. Ko sem kupoval e90-ko, v njej nisem želel športnih sedežev, ampak mi je sedaj žal.
Jaz sem imel tudi serijsko napako, da je voznikovo ogledalo samo spreminjalo kot, ko si avto ugasnil, ampak so mi jo na servisu odpravili pod garancijo.
S klimo sem sam relativno zadovoljen, všeč mi je "konfortna" klima, kjer nastavljaš inteziteto ventilacije, prezračevanje, ko je vozilo na parkirišču (ta funkcija v kombinaciji s sončno streho se mi v črnem avtu, ki je dlje časa parkiran na soncu zdi super stvar, saj se, ko prideš do avta vanj lahko b.p. usedeš in preživiš) ... Tudi toplotna izolacija se mi zdi kar dobra (sem že sedel v črnih avtih, ki so od strehe dobesedno sevali vročino), saj tu kakšnega sevanja vročine še nisem opazil.
I-drive mi je preprosto zakon in ga toplo priporočam.
Vrata se sicer zapirajo o.k., res pa je, da mi zvok, s katerim se zaprejo nikakor ni všeč. Bolj kot kakšemu volvotu, kjer lepo "plop"-nejo, so podobne yugotu, ki "plep"-nejo.
Pametno je vzeti tudi paket za kadilce, saj imaš sicer vtičnico precej nerodno postavljeno v naslonjalo za roke in vanj zaradi premalo prostora ne moreš dati vsakega polnilnika oz. vtikača.
Pa oranžna osvetlitev mi kar potegne, prav tako pa tudi ambientne lučke, ki jih je po mojem mnenju ravno prav, da jih opaziš, a te ne motijo.
Sicer sem pa z avtom zadovoljen in verjetno bi ga vzel še enkrat (a nujno s športnimi sedeži).
Licet volare si in tergo aquilae volat.