Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Fiatfan
Stalni uporabnik

Menjava Brava za Ford Focus

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 5:51 pm

Pozdravljeni..

gledal sem malo focuse pa se mi zdi kar ok..
kaj mislite se splača menjat bravota za focusa, seveda z mojim doplačilom?

napr:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=2842555&obv=1

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe maj 22, 2009 6:03 pm

Ne kje pa.
Fiat je fiat zal ti ga bo zamenjat.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 6:17 pm

mislim, da ne bo tle kj dobronamernih komentarjev.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe maj 22, 2009 6:33 pm

pol boš mogu tud nick zamenat - Fordfan :lol:

drgač pa vprašanje kakšen avto maš zdej
če je letnik 96, pol je menjava smotrna
čeprov bi lahko izbral avto s klimo in dodal kšnega tisočaka, ker drugače boš imel še vedno star avto
pa če prišteješ še en ornk servis, potem je menjava za fokusa z linka (če ti bravo deluje kot je treba) rahlo brezvezna
podpis

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 6:41 pm

ja verjetno imaš prav. ma letnik je 97, računov, koliko sem dal na njega( amortizerji, servisi itd) je pa čez 1000eur. tako da je res vprašanje če si mi splača prodat..sam človek se po 2letih že malo naveliča to je vse.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe maj 22, 2009 6:56 pm

Nikakor ne, Fiata se je nemogoče naveličat!!! Je 'najstarejša' tovarna avtomobilov, ni neki kvazi nemškega pridiha in nikakor ne govori da bravo nima klime,ker jo ima! Kako lahko tak fan fiata kot si ti, izloči od svojega srca in iz rok izpusti svojo največjo ljubezen! Na tvojem mestu bi resno razmišlal o menjavi nickname-a, ker si nezaslužiš tega nickname-a!!! Kako si drzneš!!!

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 6:59 pm

Gosic je napisal/-a:Nikakor ne, Fiata se je nemogoče naveličat!!! Je 'najstarejša' tovarna avtomobilov, ni neki kvazi nemškega pridiha in nikakor ne govori da bravo nima klime,ker jo ima! Kako lahko tak fan fiata kot si ti, izloči od svojega srca in iz rok izpusti svojo največjo ljubezen! Na tvojem mestu bi resno razmišlal o menjavi nickname-a, ker si nezaslužiš tega nickname-a!!! Kako si drzneš!!!

to je za tebe kredibilen komentar?
Mislim, da si zrel za sosedov peskovnik.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe maj 22, 2009 7:01 pm

Mislim da si ti lih ušel iz njega... tako da se vsedi v bravota in odpelji nazaj.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 7:18 pm

Gosic je napisal/-a:Mislim da si ti lih ušel iz njega... tako da se vsedi v bravota in odpelji nazaj.

ti pa v kio al pa audija oz. nemško sranje pa vozi brum brum

ps: moderatorje je treba obvestit, da dobiš opozorilo.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Pe maj 22, 2009 7:21 pm

Gosic je napisal/-a:Mislim da si ti lih ušel iz njega... tako da se vsedi v bravota in odpelji nazaj.

:lol: :lol: :lol:

Fiatfan, da bodi resen no! Ne boš zdaj Fiata zamenjal za enega nemškega Focusa, menda ja ne?! Če že iščeš menjavo potem priporočam Alfa Romeo ali Fiata, sploh pa dizla, JTD, to so preverjeni in najboljši motorji. Kupi novega Brava JTD, ima 7 let garancije in pazi to 500.000 km garancije!!!, stari, tega ne ponuja niti Mercedes, ostale kvazi nemške znamke imajo samo 100.000 km. Fiat pa kar 5x več! To moraš kupit!

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe maj 22, 2009 7:27 pm

Fiatfan je napisal/-a:

ti pa v kio al pa audija oz. nemško sranje pa vozi brum brum

ps: moderatorje je treba obvestit, da dobiš opozorilo.

Zakaj pa?sem samo povedal svoje mnenje, tudi odgovoril sem ti na zastavleno uprašanje! Ker pa si me žalil, sem te žalil tudi jaz, ker nespoštuješ mojega predloga! In ti meni o peskovniku...otrok. Špeckahla :lol:

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 7:28 pm

ma niste dorasli 5letnemu sosedu k se igra v peskovniku, tukaj se pa kdo je na forumu samo zato, da si nabija poste in komu je dolgčas.
Kdo pa izpade b**** pa presodite sami.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe maj 22, 2009 7:45 pm

Hehe, Fiatfan, tole je res mal hecno no, zato res ne moreš nikomur zamerit :P

To je tko, kot bi jst odprl temo, da kupujem Toyoto Corollo ali pa Golf-a III. :EE

lp

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe maj 22, 2009 7:46 pm

Vsi ste eni velki otroc tu...

preidite na zgoraj zastavljeno vprašanje ali pa bodite tiho!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe maj 22, 2009 7:47 pm

a nisi ti že enkrat hotu neki menjat pa se očitno pol ni izšlo al kaj?
lej zanima me če ima tvoj bravo klimo? ker če jo ima pol ti je brez veze menjat saj vsi vemo kakšno ljubezen gojiš do fiata. ta ki si ga prlimu zgleda kr ohranjen sam je seveda brez klime kar pa se danes če so le finance ne kupuje več.
če imaš tok rad svojega fiata pol ga ne zamenjaj ali pa kupi kakšen novejši model te znamke. ne pa iti na forda. (ne mislim s tem nič slabega o fordovih vozilih). ;) ;) ;)

lp

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 7:52 pm

King1 je napisal/-a:a nisi ti že enkrat hotu neki menjat pa se očitno pol ni izšlo al kaj?
lej zanima me če ima tvoj bravo klimo? ker če jo ima pol ti je brez veze menjat saj vsi vemo kakšno ljubezen gojiš do fiata. ta ki si ga prlimu zgleda kr ohranjen sam je seveda brez klime kar pa se danes če so le finance ne kupuje več.
če imaš tok rad svojega fiata pol ga ne zamenjaj ali pa kupi kakšen novejši model te znamke. ne pa iti na forda. (ne mislim s tem nič slabega o fordovih vozilih). ;) ;) ;)

lp

Hvala za konkreten odgovor, kljub temu da sva včasih "nasprotnika".
Da, ima klimo. Verjetno je res bolje, da še nekaj časa imam tega,potem pa novega bravota.

Če nimate ostali konkretnih komentarjev bodite raje tiho.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe maj 22, 2009 7:55 pm

Jaz sem imel do zdaj same italjane (fiat,alfa), ta je moj prvi nemec, pač sem probal še drugo znamko, kar pa ne pomen da je fiat j**c. Moj foter in mami sta še zmrem na fiatu že več kot 20 let

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Pe maj 22, 2009 8:09 pm

Hvala za konkreten odgovor, kljub temu da sva včasih "nasprotnika".
Da, ima klimo. Verjetno je res bolje, da še nekaj časa imam tega,potem pa novega bravota.

Če nimate ostali konkretnih komentarjev bodite raje tiho.[/quote]

tukaj ne gre za to kdo je komu nasprotnik ampak včasih ne smeš gledati samo v eno smer zato dovoli, da ti tudi drugi pomgajo pri mnenjih ker ne samo ti tudi mi vsi na forumu ne vemo vsega zato pa si pomagamo in se na nek način "družimo".
glede tvojih tem pa si "mjčkeno" sam kriv da je tako saj velikokrat popeniš zaradi bedarije npr: sploh mi ni treba gledat in brat drugih postov kupi raje alfo.
morš vedt, da vsem ne ugajajo italjani in jih ne moreš z nečim posiljevat če le tega ne želijo. ;) ;) ;)
še nekaj: sm ti zadnjič neki zasebno napisal, bi lahko vsaj odgovoril.

p.s. se opravičujem za OFF zato obdrži bravota in uživaj z njim.

:) :) :)

lp

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Pe maj 22, 2009 8:17 pm

King1 je napisal/-a:Hvala za konkreten odgovor, kljub temu da sva včasih "nasprotnika".

Če nimate ostali konkretnih komentarjev bodite raje tiho.

tukaj ne gre za to kdo je komu nasprotnik ampak včasih ne smeš gledati samo v eno smer zato dovoli, da ti tudi drugi pomgajo pri mnenjih ker ne samo ti tudi mi vsi na forumu ne vemo vsega zato pa si pomagamo in se na nek način "družimo".
glede tvojih tem pa si "mjčkeno" sam kriv da je tako saj velikokrat popeniš zaradi bedarije npr: sploh mi ni treba gledat in brat drugih postov kupi raje alfo.
morš vedt, da vsem ne ugajajo italjani in jih ne moreš z nečim posiljevat če le tega ne želijo. ;) ;) ;)
še nekaj: sm ti zadnjič neki zasebno napisal, bi lahko vsaj odgovoril.

p.s. se opravičujem za OFF zato obdrži bravota in uživaj z njim.

:) :) :)

lp[/quote]

zasebno pa nisem nič dobil, sem pravkar preveril.

lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Pe maj 22, 2009 8:30 pm

je blo neki časa v čakanju pa sem rekel verjetno noče brati sporočil pa sm zbrisu!
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov