Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

zoltan88
Nov uporabnik

volvo V70 D5

Napisal/-a zoltan88 So maj 23, 2009 8:26 pm

Odločamo se za nakup rabljenega avtomobila volvo V70 D5. Avto, ki smo si ga ogledovali je v avtohiši elite v ljubljani.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2844785&show=1

Cena se mi zdi dokaj ugodna, avto se pelje lepo (smo bili danes na poskusni vožnji), ter razen parih prask izgleda zelo prepričljivo. Sedaj pa me zanima, če kdo pozna dotično vozilo oziroma to avtohišo. V prid si štejem tudi to, da bom po izredni ceni lahko dal v račun tudi svoj stari avto.
lp

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So maj 23, 2009 8:38 pm

Ali ima avto potreno servisno knjigo? Dvomim
Ali ti je poznano koliko lastnikov je zamenjal? Dvomim
Ali ima res samo 132k kilometrov? Dvomim
Ali si morda pomislil da ti je stari avto ocenil več z razlogom? Dvomim
Se ti morda sanja kakšni so stroški z tem vozilom če ni bil redno vzdrževan? Dvomim

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So maj 23, 2009 8:42 pm

mihaing je napisal/-a:Ali ima avto potreno servisno knjigo? Dvomim
Ali ti je poznano koliko lastnikov je zamenjal? Dvomim
Ali ima res samo 132k kilometrov? Dvomim
Ali si morda pomislil da ti je stari avto ocenil več z razlogom? Dvomim
Se ti morda sanja kakšni so stroški z tem vozilom če ni bil redno vzdrževan? Dvomim

Ti vse dvomiš s tem nisi pomagal NIČ!

avto izgleda dobro, vprašaj za servisno knjigo itd..

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: volvo V70 D5

Napisal/-a King1 So maj 23, 2009 10:32 pm

zoltan88 je napisal/-a:Odločamo se za nakup rabljenega avtomobila volvo V70 D5. Avto, ki smo si ga ogledovali je v avtohiši elite v ljubljani.

Cena se mi zdi dokaj ugodna, avto se pelje lepo (smo bili danes na poskusni vožnji), ter razen parih prask izgleda zelo prepričljivo. Sedaj pa me zanima, če kdo pozna dotično vozilo oziroma to avtohišo. V prid si štejem tudi to, da bom po izredni ceni lahko dal v račun tudi svoj stari avto.
lp

bil že v tej avto hiši pa so mi bili neprijazni zato sem se od tam hitro pobral.
sem zelo skeptičen glede vseh teh prodajalcev ker so vsi eni n....... in če le imajo pet minut časa te okol prnesejo. da pa ne bom delal krivice vsem pa mogoče vseeno obstajajo nekje dobri in pošteni prodajalci. glede avta pa če si ga probal in ti je všeč pa lle kupi a vendarle prej preveri zgodovino in s seboj vzemi nekoga, ki se na avtomobile spozna, da ne kupiš mačka v žaklju!
srečno pri nakupu.

lp

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 24, 2009 7:38 am

prednja leva vrata so bila barvana ;) drugače pa ne zgleda slab. Samo ta avto ne more imet samo 132 000..vsaj glede na ohranjenost ne. tud sedež zgleda že malo poseden...reči mu za cifro prometne pa preveri lastništvo. Je bil uvožen? Poglej datum prve reg. v SLO. in obvezno prelistaj servisno knjigo! če so servisi do 130 000 še ne velja, da jih ma res toliko... ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 24, 2009 7:40 am

pa btw: Da te ne bo reg. na rit vrgla. Upam, da si že zaposlen! ;) in ne študent...

Slika

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne maj 24, 2009 7:58 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:pa btw: Da te ne bo reg. na rit vrgla. Upam, da si že zaposlen! ;) in ne študent...

sj študenti si pa na žalost ne morejo takega avta privoščit.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 24, 2009 8:02 am

hah? še boljše si kupujejo...

Slika

Uporabniški avatar
vuc
Novinec

Napisal/-a vuc Ne maj 24, 2009 8:05 am

lej ta avto nima tok kilometrov še enkrat več
ga je šov moj kolega gledat k pretežno šraufa volvote ,k ga je hotu kupt za ženo

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne maj 24, 2009 8:10 am

no saj tud, če bi mel še enkrat več to za ta motor ni nič, če je redno vzdrževan in čuvan. Samo kaj veš kaj je še vse prikrito poleg tega... :?

Slika

zlarre_
Novinec

Re: volvo V70 D5

Napisal/-a zlarre_ Po maj 25, 2009 1:44 pm

zoltan88 je napisal/-a:Odločamo se za nakup rabljenega avtomobila volvo V70 D5. Avto, ki smo si ga ogledovali je v avtohiši elite v ljubljani.

lp

Prijavi se na http://www.vozimvolvo.si/e107_plugins/forum/forum.php
Pejdi na forum in se pozanimaj glede volvotov....volvota ne vozi vsak, ko to kupis si skoraj porocen z njim.....tako da....dobro pogledaj kaj kupuješ....tej avti se ne prodajajo vsak dan, neglede al je dizel al benzin. ;)

tomaz12345
Nov uporabnik

Kraj: lj

odsvetujem

Napisal/-a tomaz12345 Po jul 19, 2010 6:06 am

Ceprav je tole staro dva meseca, sem se odlocil odgovoriti, ker je pac govora o avtohisi elite. Jaz bi vsakemu odsvetoval nakup iz te avtohise. Govorim iz osebnih izkusenj. Meni sta prodala avto, letnik 97, kot da je 2000, kakor je prva registracija.
In tudi ko sem avto kasneje prodajal, se mi je zgodilo, da sta se 2 kupca takoj obrnila, ko sta videla, da je bil avto kupljen tam. Eden pa mi je razlagal na veliko, kako se okoli govori, da tam nategujejo folk. Moje mnenje je, ce tam kaksen avto zgleda, predobro da bi bilo res, vrjetno tudi je. In ce se le da, kupite avto drugje.

LP
.....

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Re: odsvetujem

Napisal/-a __bambi__ Po jul 19, 2010 9:08 am

tomaz12345 je napisal/-a:Ceprav je tole staro dva meseca, sem se odlocil odgovoriti, ker je pac govora o avtohisi elite. Jaz bi vsakemu odsvetoval nakup iz te avtohise. Govorim iz osebnih izkusenj. Meni sta prodala avto, letnik 97, kot da je 2000, kakor je prva registracija.
In tudi ko sem avto kasneje prodajal, se mi je zgodilo, da sta se 2 kupca takoj obrnila, ko sta videla, da je bil avto kupljen tam. Eden pa mi je razlagal na veliko, kako se okoli govori, da tam nategujejo folk. Moje mnenje je, ce tam kaksen avto zgleda, predobro da bi bilo res, vrjetno tudi je. In ce se le da, kupite avto drugje.

LP
O avto hiši napiši :arrow: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=56628
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov