gtilook je napisal/-a:povejte kako se kaj obnesejo taki motorji, ker to bo moj prvi avto in si ga želim od vsega začetka
zlarre_ je napisal/-a:gtilook je napisal/-a:povejte kako se kaj obnesejo taki motorji, ker to bo moj prvi avto in si ga želim od vsega začetka
Avto je zelo kul, poskočen, močen in zdrži precej.
Odsvetujem pa za 1. avto.![]()
Že zdej vem da boš počel neumnosti na cesti in ga neboš znal obvladat......tako da raje poglej kej normalnega, se nauči vozit in čez kako leto ali 2 si vzami Golfa 4 GTI.
Srečno.
King1 je napisal/-a:zlarre_ je napisal/-a:gtilook je napisal/-a:povejte kako se kaj obnesejo taki motorji, ker to bo moj prvi avto in si ga želim od vsega začetka
Že zdej vem da boš počel neumnosti na cesti in ga neboš znal obvladat......tako da raje poglej kej normalnega, se nauči vozit in čez kako leto ali 2 si vzami Golfa 4 GTI.
Srečno.
podpis pod tole!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zelo zelo pameten nasvet!!
lp
TOYOTA je napisal/-a:King1 je napisal/-a:zlarre_ je napisal/-a:gtilook je napisal/-a:povejte kako se kaj obnesejo taki motorji, ker to bo moj prvi avto in si ga želim od vsega začetka
Srečno.
podpis pod tole!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zelo zelo pameten nasvet!!
lp
sorry ampak se ne strinjam, zakaj posplošujete, pravtako se najdejo divjaki z 20 letnim vozniškim stažem in pravtako se najdejo tisti , ki imajo izpit šele 1 mesec in vozijo z glavo in ne z jajci.....goniš pa lahko z 150 hp ali pa 75 hp....
tko da go fot it!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov