esem je napisal/-a:Nov C4 je z vsemi popusti malo čez 10000 €.
jack86 je napisal/-a:Jst sm se enako odločal in mi je megane največ ponudu za ta dnar. Seveda mora bit mlajši od 2003, in se tut gllede zanesljivosti nimaš kaj bati. Glede udobja in varnosti je vodilen v tem segmentu.
Nisem renofan, ampk sem zadovoljen lastnik.
kolesar je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Jst sm se enako odločal in mi je megane največ ponudu za ta dnar. Seveda mora bit mlajši od 2003, in se tut gllede zanesljivosti nimaš kaj bati. Glede udobja in varnosti je vodilen v tem segmentu.
se pridružujem mnenju, zelo zadovoljen, mašina 1.5 dci 100 konjev, zakon poraba, navor..
lancia hf je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Jst sm se enako odločal in mi je megane največ ponudu za ta dnar. Seveda mora bit mlajši od 2003, in se tut gllede zanesljivosti nimaš kaj bati. Glede udobja in varnosti je vodilen v tem segmentu.
se pridružujem mnenju, zelo zadovoljen, mašina 1.5 dci 100 konjev, zakon poraba, navor..
Ga ima sestra, ki je za penzionistično vožnjo zelo uredu, samo kje hudiča pri tako mrtvem motorju si našel navor,to me pa tudi kar zanima.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov