ta_pravi je napisal/-a:Pozdravljeni, tisti ki ste že kupovali omenjen avto (bravo 1.6 16v letnik med 99 in 01),
na kaj naj bom najbolj pozoren pri teh vozilih ob ogledu?
Ogledal sem si že 2 pa mi ni blo lih fajn k sm vidu rjavenje zadnjih blatnikov (čisto spodaj blizu kolone).
LP
King1 je napisal/-a:ta_pravi je napisal/-a:Pozdravljeni, tisti ki ste že kupovali omenjen avto (bravo 1.6 16v letnik med 99 in 01),
na kaj naj bom najbolj pozoren pri teh vozilih ob ogledu?
Ogledal sem si že 2 pa mi ni blo lih fajn k sm vidu rjavenje zadnjih blatnikov (čisto spodaj blizu kolone).
LP
vprašaj fiatfana za njega vem, da ima bravota.
uspešen nakup.
lp
abbe je napisal/-a:povej mu malo o porabi mestna/relacije.keri deli radi crkujejo(ksn roke,koncniki kar kol.)
na kaj merkat k kupuje avto.glede na to da ga mas ves kaj je ze "dotrajano"...
AVX je napisal/-a:Tut pr nas je biu Bravo 1.6 16V pa pr našmu so se zamenjali 3- je računalniki v 3 mescih? pa sej bi blo vse vredu, ko bi vsaj pasal vsak računalnik v avto, ne točno določen tip, a ti računalniki cena 150 € naprej + pol še da ti ga zmontira notr. Lega na cesti tut ni glih ne vem kak dobra, potreben je nižanja + širše gume, ker drugače avto rad zaplava po cesti.
Drugače glede porabe so že tak napisalo, če ga tišiš npr po avto cesti števec za tank vidno padače ti to kaj pove.
stench je napisal/-a:Na bravotu je problem to, da ti pušča pečka za gretje in voda kaplje direktno na računalnik za airbag in ta crkne. Po modelnem letu 99 so tudi kljuke na vratih načeloma plastične in ne več gumijaste in ne pokajo več. Na odbijačih posebej spredaj zelo rada odpada barva. Drugih stvari pa ni.
Obični servis (vsi filtri, oljete) na pooblašcencu pride 150€ (od tega je olja za 40€) Velikki serivs od 350€ dalje, odvisno kaj je za menjat. Pazit moraš da ima avto že ta nov zobnik za zobati jermen, ki ima ščitnik da jermena ne pobira (ker če nima boš mogel jermen predčasno menjat tako kot jaz). Vodna pumpa se pri bravotu 1.6 ne rabi menjat skupaj z zobatim jermenom.
Neoriginal izupušni sistem od katalizatorja dalje pride cca 150€ z delom na pooblaščencu, skolopka pride nekje 150€ plus olje v menjalniku. Vžigalni kabli so nekje 50€ z deiom,
Matjazy je napisal/-a:Poznam enega, ki mu je počila glava. Kar se pri teh motorjih precej rado zgodi.
Težava je tudi to, da so vsi iz Italije, kar ne pomeni nič dobrega (govorim o TD).
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov