Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

nerazzurro
Nov uporabnik

Avto brez papirjev

Napisal/-a nerazzurro To jun 09, 2009 12:09 am

Pri sosedi ze par let stoji zanimiv avto. Lani sem ga hotel kupiti pa gospa ne najde papirjev, avto pa je bil od njenega pokojnega moza, ki je zivel nekje v Nemciji. Avto sem mislis nekako restavrirati in uporabljati za obcasne izlete.

Zanima me, ce je na kaksen nacin mogoce tak avto registrirati?
AR 156 2,4 mJet

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] To jun 09, 2009 12:16 am

Številka šasije pa idi malo vprašat okol!

nerazzurro
Nov uporabnik

Napisal/-a nerazzurro Pe jun 12, 2009 2:15 pm

Kam naj grem prasat? Papirji naj bi bili nekje v Nemciji ampak nihce ne ve tocno kje. Avto ni registriran ze vec kot 5 let, tudi prometne gospa ne najde.
AR 156 2,4 mJet

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe jun 12, 2009 3:03 pm

nerazzurro je napisal/-a:Kam naj grem prasat? Papirji naj bi bili nekje v Nemciji ampak nihce ne ve tocno kje. Avto ni registriran ze vec kot 5 let, tudi prometne gospa ne najde.

Stran od takega avtomobila dokler ne preveriš vseh dejstev. Če je avtomobil last pokojnega moža je bil po njegovi smrti prijavljen v zapoščino in kot takšen tudi dedovan. Kdo je danes lastnik boš izvedel ko bo lastnica pogledala v zapuščinski zapisnik. Za vsak primer pa se s številko šasije vozila oglasi še na bližnji policijski postaji in preveri če morda ni v kakšni evidenci ukradenih vozil. Glede na to da je bil avtomobil registiran na nemške tabilce preveri še ali je potreben (možen) uvoz....

Skratka glede na vse zaplete pošteno premisli koliko si avtomobil resnično želiš.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov