ta_pravi je napisal/-a:a majo morda tej stiloti s tem motorjem 2001 letnik kake napake za bit pozoren?
LP
King1 je napisal/-a:ne vem ampak meni ne pokaže linka, če si ga sploh prlepu.
glede avtov ti lahko povem, da prov veliko ne vem sem se pa peljal z kolegovim sicer 1.8 16v mislim da je imel 140 konjičev pa je avto kr kul sam rad je pil oljčka (verjetno zato ker ga nikoli ni šparal. notranjost je pa za moje pojme katastrofa. materjali so 10 let za časom, kvaliteta armature mi ne diši in razna stikala so bila že obrabljena in neki gumbov je kar noter ostalo. si jih mogel z izvijačem vn spodmaknit. sicer pa kot je bilo omenjeno ni slab avto za svoj denar saj ponuja veliko za malo ojrov.
pazi pa na standardne reči: servisna, obraba notranjosti itd...
uspešen nakup želim.
lp
King1 je napisal/-a:ne vem ampak meni ne pokaže linka, če si ga sploh prlepu.
glede avtov ti lahko povem, da prov veliko ne vem sem se pa peljal z kolegovim sicer 1.8 16v mislim da je imel 140 konjičev pa je avto kr kul sam rad je pil oljčka (verjetno zato ker ga nikoli ni šparal. notranjost je pa za moje pojme katastrofa. materjali so 10 let za časom, kvaliteta armature mi ne diši in razna stikala so bila že obrabljena in neki gumbov je kar noter ostalo. si jih mogel z izvijačem vn spodmaknit. sicer pa kot je bilo omenjeno ni slab avto za svoj denar saj ponuja veliko za malo ojrov.
uspešen nakup želim.
lp
Fiatfan je napisal/-a:King1 je napisal/-a:ne vem ampak meni ne pokaže linka, če si ga sploh prlepu.
uspešen nakup želim.
lp
Avtorju teme: King je vedno proti meni, zato je pač napisu proti mojim argumentom, verjetno je samo to njegov razlog pisanja.
avto je pil olja? lepo te prosim no! moj bravo ne spije kaplje olja, tako da ne govor vsepovrek. veš koliko ga honde kurijo? smo že zamenjal dve mašini pri hondi pa ne govorim da vse honde pijejo olje. materiali so 10let za časom? dvoconska klima, 8x airbag,itd itd je 10let za časom? potem je golf 30let za časom ker še imajo že zdavnaj potopne 1.9 tdije. v glavnem tvoj komentar je bil pričakovan in na tak način res ne pomagaš uporabniku.
Veyron je napisal/-a:Ok, mogoče ne škriple vsak stilo, ampk notranja ergonomija tega avta je s kamene dobe. Ko sem pred leti kupoval avto tega razreda, me je stilo ravno zaradi tega fajn razočaral v primerjavi s konkurenco (astra, megane, golf) čeprav mi je bil na zunaj še najbolj všeč.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov