no kot p.s pa še:
oče mi je predlagal da je bv da si kupujem tak avto in mi prpelav nekega ppeugeot-a 98 letnik,bencinar 55KW,beli malo že rjav,brez klime in mi reko da je ta bolš(cena 1200E) ker pač sem še mlada..bla,bla,bla

LP vsem

_BaNaNa_ je napisal/-a:ker sem po dolgem premišlanju in iskanju prišla do skoraj končne odločitve(98%)bi prosla za mnenje..odločla sem se za golfa IV 1.9 TDI,letnik 2001, 100KM, 1 lastnik, servisna knjiga, 200000km, avtomatska klima, nikoli karamboliran ali sploh "rukjen",ima kakšem ris, to je za pričakovat,saj je avto le star 8 let..no in cena je 5000E...torej dobra kupčija ali ne? si še lahko premislim
![]()
![]()
no kot p.s pa še:
oče mi je predlagal da je bv da si kupujem tak avto in mi prpelav nekega ppeugeot-a 98 letnik,bencinar 55KW,beli malo že rjav,brez klime in mi reko da je ta bolš(cena 1200E) ker pač sem še mlada..bla,bla,bla...no vozla se bom pa vsak dan vsaj 90km..tak da
![]()
![]()
LP vsem
Kritik je napisal/-a:No.. če si se že skoraj odločila potem sledi temu.... Čisto tako moje mnenje, nebi dal za 8 let star avto z 200.000 prvoženimi kilometri toliko denarja.. ampak to je pač moje mnenje. V primerjavi z pežojčkom je golf definitivno boljša izbira.
Lp
_BaNaNa_ je napisal/-a:ker sem po dolgem premišlanju in iskanju prišla do skoraj končne odločitve(98%)bi prosla za mnenje..odločla sem se za golfa IV 1.9 TDI,letnik 2001, 100KM, 1 lastnik, servisna knjiga, 200000km, avtomatska klima, nikoli karamboliran ali sploh "rukjen",ima kakšem ris, to je za pričakovat,saj je avto le star 8 let..no in cena je 5000E...torej dobra kupčija ali ne? si še lahko premislim
![]()
![]()
no kot p.s pa še:
oče mi je predlagal da je bv da si kupujem tak avto in mi prpelav nekega ppeugeot-a 98 letnik,bencinar 55KW,beli malo že rjav,brez klime in mi reko da je ta bolš(cena 1200E) ker pač sem še mlada..bla,bla,bla...no vozla se bom pa vsak dan vsaj 90km..tak da
![]()
![]()
LP vsem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov