peri je napisal/-a:a ve gdo kolko ima ta 1.6 motor navora in pri kakšnih obratih, pa kolko kg ima ker tega nisem nikjer zasledil
Gosic je napisal/-a:Vedi da če si malo vikendaškega športnika po duši, je 1.6 premalo. Teh 113kojničev je za avto ki tehta 1500kg (govorim na pamet, vsaj po velikosti) zagotovo premalo. Mi je pa izjemno zanimiv avto, predvsem armaturka mi je všeč. Me pa zanima čigavi bojo dizelski motorji?
dejvi je napisal/-a:...Garancija je tri leta, sicer pa pri drugem ponudniku dajo 7 let garancije, vendar ga moraš servisirati pri njih, kar je nekoliko bolano....
IcEm4n je napisal/-a:Fiatfan, tvoj odgovor ne bo popolnoma držal. 1.3 in 1.9 so res fiatovi, 1.7 in 3.0 sta isuzujeva, 2.0 v antari je, kot je pred mano rekel nevermind, od VM motori, 2.0 v insignii in novi astri pa ubistvu predelan 1.9 od fiata.
Drugače je pa 1.6 isti kot pri Astri, pa tud 1.8 je isto iz Opla (vsaj po konjenici sodeč). Zdj, kar se porabe tiče, sta nekje na istem, zna bit pa 1.8 še bolj ekonomičen kot 1.6 (glede na velikost in težo). Ker 1.6 je tja do 3k obratov dokaj mrtev, po 3k naprej se šele razživi (pač Twinport).
Fiatfan je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Fiatfan, tvoj odgovor ne bo popolnoma držal. 1.3 in 1.9 so res fiatovi, 1.7 in 3.0 sta isuzujeva, 2.0 v antari je, kot je pred mano rekel nevermind, od VM motori, 2.0 v insignii in novi astri pa ubistvu predelan 1.9 od fiata.
Drugače je pa 1.6 isti kot pri Astri, pa tud 1.8 je isto iz Opla (vsaj po konjenici sodeč). Zdj, kar se porabe tiče, sta nekje na istem, zna bit pa 1.8 še bolj ekonomičen kot 1.6 (glede na velikost in težo). Ker 1.6 je tja do 3k obratov dokaj mrtev, po 3k naprej se šele razživi (pač Twinport).
tako je, mislim sem samo za cdti.
Fiatfan je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Fiatfan, tvoj odgovor ne bo popolnoma držal. 1.3 in 1.9 so res fiatovi, 1.7 in 3.0 sta isuzujeva, 2.0 v antari je, kot je pred mano rekel nevermind, od VM motori, 2.0 v insignii in novi astri pa ubistvu predelan 1.9 od fiata.
roomeo je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Fiatfan, tvoj odgovor ne bo popolnoma držal. 1.3 in 1.9 so res fiatovi, 1.7 in 3.0 sta isuzujeva, 2.0 v antari je, kot je pred mano rekel nevermind, od VM motori, 2.0 v insignii in novi astri pa ubistvu predelan 1.9 od fiata.
saj pa so tudi 1.7 cdti, tako da ne bit pameten, ker si v resnici ..................bom tiho da ne dobim izklčjitve![]()
Avtotehna VIS. To je pa zato, ker samo oni to garancijo dajejo, noben drug. Pač na tak način hočejo zadržat stranke.
Zdj odvisno, kaj je stranki bolj všeč - da ima samo 3 leta splošno garancijo in servisira pri enem cenejšem serviserju ali pa 7 letna VIS-ova garancija in daješ za mal dražje redne servise
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov