(Ales) je napisal/-a:Lep pozdrav,
sedaj po enoletni uporabi starševskih avtomobilov načrtujem nakup svojega.
V naslednji mesec bi znal imeti blizu 1,5k€.
Gledal sem BMW E36 1.6 mogoče tudi ta švoh 1.8 mašino, ali pa laguno 1.8.
Sedaj me pa zanima kako je kaj s porabo, cena za rezervne dele je gotovo kar enaka.
Pa koliko se kakšna zadeva približno kvari.
Hvala
(Ales) je napisal/-a:Osebno bi raje BMWja (pač BMW je le BMW), trenutno sta 2 lepa na avto.netu.
Drugače pa imam raje trši avto (tudi mislim da je BMW bolj zame, samo spet to kar ste rekli, da se dobi bolj ohranjena laguna kot BMW za tak denar).
Koliko pa kaj držijo mašine od BMWjev, ker vsi imajo nekaj čez 200k km. Bi zdržalo še ene 100k? Bi pa naredil takoj veliki servis in ostale drobnarije, da je potem (če je vse po sreči, nekaj časa mir).
Hvala
Fiatfan je napisal/-a:glej, nikoli nisem zagovarjal renoja, vendar v tem primeru bi raje izbral laguno.
Ker bmw za tak denar ni nikakršen, popolnoma brez opreme, pa da lahko rečeš js imam bmw je pa bolano.
kolikor sem slišal imajo lagune 1.8 8v praktično neuničjiv motor, tako da raje izberi laguno.
dms je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:glej, nikoli nisem zagovarjal renoja, vendar v tem primeru bi raje izbral laguno.
Ker bmw za tak denar ni nikakršen, popolnoma brez opreme, pa da lahko rečeš js imam bmw je pa bolano.
kolikor sem slišal imajo lagune 1.8 8v praktično neuničjiv motor, tako da raje izberi laguno.
Ja,jest mam tak motor,pa mam zdaj 300K km prevoženih,pa mam izpušne pline na tehničnem vse na zelenem,je nažigu gas,da bi mu mal podmazu,pa je samojest pa
.
(Ales) je napisal/-a:Načeloma iščem limuzino. Več kot 1.8 nebi zaradi registracije (študent, mladi voznik, itd.)
Vem da je laguna bolj komfort, bolj mehka itd. Prav zaradi tega mi je E36 bolj všeč, hkrati so mi pa BMW eni lepših avtomobilov.
Trenutno še ni denarja da bi kaj kupoval, ker moram počakati še na plačo in potem še eno.
Avto bom servisiral potem redno in sem pripravljen vanj vložiti tudi kakšen evro dodatno, vendar pa nimam časa da bi dodatno šparal in kupil boljšega, ker se mi začne faks čez 3 mesece in takrat moram imeti avto pred hišo in pripravljen na vožnjo.
P.S. se bom prijavil na BMW forum.
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov