DeNalDo je napisal/-a:ja uzamejo kredit pa kupjo malo sranje pa majo pol 200-300k km mir ne pa starje jajce za 3000€ k pol morš glih še enkrat tuk dat za popravila
Volvo-s60 je napisal/-a:Zdaj je odvisno katere s40 misliš, najverjetneje star model ki ga več ne delajo. Pač slovenci ne cenijo svedskih vozil nimaš kaj, načeloma ni problem v iztrošenosti in pretirani obrabi, pač pa v mentalitieti in zato na splošno Volvaki pri nas izgubljajo veliko vrednosti v primerjavi z nemško konkurenco.
Drug problem pa je tudi relativno drago vzdrževanje pri pooblaščenih serviserjih.
obcasnigledalec je napisal/-a:Jah no, polo je pač poceni golf ni kej. Pa tudi na živce mi gre ker ni bil mišljen za autobahn jaz pa se več ali manj vozim po avtocesti in je precej glasen. Medtem ko pa tale volvo zgleda konkretno zgrajen. Me pa zanima kako je kaj z notranjostjo pri teh volvotih? Večinoma me prostor zanima, ker polo in twingo sta mala avta ampak mam not placa še in še zase.
obcasnigledalec je napisal/-a:Čist iz radovednosti, gledam malo po a.net in vidim razne volvote ki imajo precej podobno opremo kot moj polo ampak so dosti močnejši in majo razne ABS in druge dodatke, razen avtomatske klime. Recimo S40 se prodajajo za okoli 2k€. A niso to mal boljši avti?
DragonForce je napisal/-a:obcasnigledalec je napisal/-a:Jah no, polo je pač poceni golf ni kej. Pa tudi na živce mi gre ker ni bil mišljen za autobahn jaz pa se več ali manj vozim po avtocesti in je precej glasen. Medtem ko pa tale volvo zgleda konkretno zgrajen. Me pa zanima kako je kaj z notranjostjo pri teh volvotih? Večinoma me prostor zanima, ker polo in twingo sta mala avta ampak mam not placa še in še zase.
Jaz imam Volvota S40, letnik 2002 in ti povem, da je notranjost odlična. Imam belo usnje na sedežih in še vedno izgleda kot novo. Mogoče sem malo obrabil volan, ne vem zakaj, pri prejšnjih avtomobilih ga nisem tako. Ne vem...
''Čričkov'' je mogoče malo preveč. Ko so ostri ovinki, škripa sovoznikov predal, seveda ne preveč, ampak ravno toliko da moti.
Upam, da sem bil koristen.
DeNalDo je napisal/-a:@cruiser1 nič nism omenjal ameriških avtomobilov tak da nwm kaj sanjaš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov