mirkec je napisal/-a:ozze je napisal/-a:nobenega menja in nasveta, ker je naslov debilen
Če že lektoriraš moj naslov, pa še svoj tekst popravi.
LP
zlarre_ je napisal/-a:C3 je tako bogi avto, da je škoda besed za njega.
Splošni napotki za pisanje
Ob objavi debate se prepričajte da pišete v najbolj primerno področje in da za naslov naprej določite čimbolj podroben in bogat opis!
......
Pomembno!!! ---> Preden objavite debato uporabite kvadratek IŠČI na levi strani, da vidite če o tem že mogoče teče debata - se posebno, če ste novi na forumu!
PRAVILA FORUMA
....
3. Nepravilna objava
3.1 - pred samim pisanjem mora član poskrbeti za to, da bo njegova debata v pravem področju, naslov debate pa naj bo čimbolj točen in opisen, kajti čez nekaj mesecev boš lahko iskal prav svojo debato in jo tako lažje našel.
....
ozze je napisal/-a:mirkec je napisal/-a:ozze je napisal/-a:nobenega menja in nasveta, ker je naslov debilen
Če že lektoriraš moj naslov, pa še svoj tekst popravi.
LP
Saj nimam namena lektorirati. Želel sem le povedati, da mi gredo zelo na živce naslovi kot so "Nujno", "nasvet", "problem", "ali ali", "informacija" ... Običajno na take naslove iz principa ne klikam, ker so mi izguba časa - izven mojega ineteresa. Tokrat sem te kliknil in napisal kar si mislim.
Pa brez zamere.
a4 je napisal/-a:do zdaj sem se samo enkrat peljal v C3 in nikoli v alfi
nimam nič proti C3. motor potegne, udobje obstaja.. pa še prostoren je v višino
jaz se ne bi omejil samo na ta dva avtomovbila. kaj pa kakšen seat leon ?
za ta denar je bolje vzet starejši avto višjega razredane pravim da je to seat leon. mogoče kaka laguna
pa mimogrede, po mojem mnenju moški nima kaj iskat za volanom C3. to paše samo ženskam
zlarre_ je napisal/-a:@esem: se opravičujem, nebo se ponovilo.
No bom povedal kaj več o teh avtih.
Vozil sem C3 1.4. 74 konjičkov.
Avto ni ničemur podoben....notranjost sama plastika, sedeži so ravni kot šolski stoli, pa še tisti imajo vsaj malo oblike, o porabi da ne govodim....normalna vožnja Koper-Rabac 8-9l/100km, udobje je solidno, če si mal večji za teboj nemore noben sedet, pa še tako mehek je, da na trenutek imaš občutek da lebdiš.![]()
Alfo 147 sem tudi mal vozil.....no ja.....veliko bolja od C3.
Večja, eksplozivnejša, lepša, več opreme ponuja,....pa še in še.
Osebno me oba avta odbijasta, a če bi moral izbrat bi vzel 147.
Ker nisem do sedaj vozil omenjene znamke, bi rad nasvete ZA in PROTI za posamezne znamke.
Pa če lahko le resno debatiramo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov