Kako se obnesejo tile motorji sploh turbodizli in.če je morebiti kakšen lastnik tuki gor kako se avto obnaša na cesti,ker sem mal v dvomih glede same cene in kvalitete.
goranTNT je napisal/-a:eentox je napisal/-a:Mogoče še koga zanima, da sta dragala Nitro 2.8crd in Bmw 330d (oba nova) in ga je Nitro nesel v pospešku? Ne verjameš če ne vidiš, res Smile
Dobra zgodbica ja:
Nitro 2.8 CRD 0-100 kmh ..... 11,5 sekund
BMW 330d .... 6,7 sekund
goranTNT je napisal/-a:eentox je napisal/-a:Mogoče še koga zanima, da sta dragala Nitro 2.8crd in Bmw 330d (oba nova) in ga je Nitro nesel v pospešku? Ne verjameš če ne vidiš, res Smile
Dobra zgodbica ja:
Nitro 2.8 CRD 0-100 kmh ..... 11,5 sekund
BMW 330d .... 6,7 sekund
seat je napisal/-a:No če mi bo danes zneslo grem zadevo pogledat v salon.Pišuka pa ravno armaturka mi dela pr največ avtih problem,ker velik dam na razgibano armaturko in kvalitetne materiale.Bomo vidli upam,da mi uspe izborit si testno vožnjo.
eentox je napisal/-a:Notranjost je res boga in plastika slabša kot jogurtov lonček, ampak vožnja z njim se meni zdi super. Stalni pogon zadaj, poskočen, dokaj okreten, mogoče malo glasen ampak vzameš v zakup da imaš pač "kamion" tako po izgledu kot zvoku
Bi rekel za ta denar cca30k € dobiš nekaj posebnega in nevsakdanjega pri nas.
Mogoče še koga zanima, da sta dragala Nitro 2.8crd in Bmw 330d (oba nova) in ga je Nitro nesel v pospešku? Ne verjameš če ne vidiš, res
lp
nebivedu je napisal/-a:jeep commander 2X 5.7V8 5,3 sekunde na peščeni podlagi (na pesku).
eentox je napisal/-a:Lej brigajo mene podatki na papirju, mogoče je bil voznik Bmw tako slab, ampak pri avtomatikih pa gas do podna ni hude razlike v voznikih...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov