AudiFreak je napisal/-a:To je V6 ne pa R5 iz Volkswagnov.
Pitu je napisal/-a:Hja,stvar je v tem,da nabavljam izključno diesla,ter ubistvo je krog omejen na Audije in seveda njihov quattro sistem. Tega se zavedam da je avto že v letih in da tudi kilometrina ni majhna,ampak smo doslej doma imeli 3 audije,vsi quattro,ter vsi preko 300.000km in so lavfali brez problema. So pa bili seveda vsi bencinci. Sem pa sam mnenja,da če je avto redno servisiran,kilometrina ni bistvenega pomena.
Mi je pa ta star modela Allroada dosti lepši od navadne "šestice",zato se tudi nagibam k nakupu le tega....
Me pa še zanimajo kakšne druge slabosti? Baje gredo pri 200.000km + počasi v maloro odmične,te gumice za dvog podvozja znajo biti problem,ter seveda tiptronic če ni vzdrževan....
RENO911 je napisal/-a:Ti stari 132kW 2.5 TDI so bili problematični, vedno je samo kritike slišat. Za razliko od novih 2.5 TDI 128 kW, za katere pa velja ravno nasprotno (gre namreč za polovico V10 5.0 TDI), vendar jih zaradi tovornjakarskega zvoka ne vgrajujejo v osebne avte, le v dostavnike in Touarega. 2.7 TDI, ki je nadosmestil 132 kW-atnega, pa ne vem če obstaja v A6 allroad teh letnikov, samo novejših, kolikor mi je znano.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov