AshV je napisal/-a:Zakaj premali? (saj je mali, samo po moje je za taki prehodni avto dober) Če se vozi sama...pa mogoče kdaj oba..pa še to bolj redko, ker se boma skupaj vozla z mojim..pa tak za vsakodnevno vozakanje po moje ni slab..Pa da ma klimo, servo volan, airbage..to maš vse za taki dnar, kot pri kakem Oplu preplačaš..al pa Cliotu ...
ga imaš???ne......speedfreak je napisal/-a:AshV je napisal/-a:Zakaj premali? (saj je mali, samo po moje je za taki prehodni avto dober) Če se vozi sama...pa mogoče kdaj oba..pa še to bolj redko, ker se boma skupaj vozla z mojim..pa tak za vsakodnevno vozakanje po moje ni slab..Pa da ma klimo, servo volan, airbage..to maš vse za taki dnar, kot pri kakem Oplu preplačaš..al pa Cliotu ...
Premali je za vsakršno daljše potovanje, žre ful, varnosti ni...raje kaj od teh treh kandidatov...ali kakega drugega korejca..( hyundai )
lenivec je napisal/-a:priporočam cliota. je bla par dni nazaj debata kjer je razloženo zakaj je clio tolko boljši.
pomojem nimaš kaj zgrešit. jaz še nisem spoznal človeka ki nebi bil zadovoljen s cliotom
fiatap aitak da ne. mej pamet. bejži stran od tega j***a italjanskega. to boš samo po servisih hodo po vrh vsega pa še olje pije
lenivec je napisal/-a:priporočam cliota. je bla par dni nazaj debata kjer je razloženo zakaj je clio tolko boljši.
pomojem nimaš kaj zgrešit. jaz še nisem spoznal človeka ki nebi bil zadovoljen s cliotom
fiatap aitak da ne. mej pamet. bejži stran od tega j***a italjanskega. to boš samo po servisih hodo po vrh vsega pa še olje pije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov