c.o.b. je napisal/-a:najugodneje -nakup prek kšnga z revoza al pa nakup na leasing kjer dobiš popust
odprti clio je napisal/-a:c.o.b. je napisal/-a:najugodneje -nakup prek kšnga z revoza al pa nakup na leasing kjer dobiš popust
Zakaj to vsi govorite? Popusti se pa kar vrstijo; ja, Revozov delavec ima 15, 20 celo 30% popusta. Teh časov ni več...
vepar je napisal/-a:in od kje teb ta bistroumna informacija da teh časov ni več?
škoda ker nimam pri sebi lista za ta mesec kolk je popusta na določeno vozilo.
se pa definitivno splača.
ko sem iskal ponudbe za twingo rs sem imel revozovega popusta 2000€.. njihovega osnovnega popusta je bilo takrat pa 1000€.. nekaj se pozna. za bolj klasične avte(clio megane) je pa še več.
SAVINJCAN je napisal/-a:res se splača razmišljati o nakupu novega, namreč rabljeni imajo pretirano ceno, čeprav me zelo zanima, za kosliko se dejansko potem prodajo.
SAVINJCAN je napisal/-a:res se splača razmišljati o nakupu novega, namreč rabljeni imajo pretirano ceno, čeprav me zelo zanima, za kosliko se dejansko potem prodajo.
CupraR je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:res se splača razmišljati o nakupu novega, namreč rabljeni imajo pretirano ceno, čeprav me zelo zanima, za kosliko se dejansko potem prodajo.
Spet odvisno, dva R27 2008 letnik se prodajata za cca 15.000€ kar se mi sploh ne zdi veliko. Priznam pa da ne poznam stanja.
Kkšna ponudba je pa res smešna, to se pa strinjam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov