Domen008 je napisal/-a:Tudi sam bi ti svetoval, da za ta denar iščeš japonski avto. Osebno bi imel v ožjem izboru Carino in Carismo.
Carina je od naštetih najbolj zanesljiva, vendar imajo glede na letnik precej visoke cene.
Carisma je zelo vredu avto, le deli znajo biti kar dragi.
Če iščeš avto z čim manj stroški, se izogibaj Sonate (velika poraba) in Lagune.
cuteboy1988 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Odločam se za nakup enega izmed naštetih avtov in me zanima s katerim bi imel najmanj stroškov.Imel bi ga približno 3 leta, velikost avta mi pa ni pomembna.Dizel ali bencinar, vseeeno.Moč motorja naj bi bila do 80kw, zaradi stroškov zavarovanja in prostornina motorja do 1800ccm.Kdor je imel kakšne iskušnje s kakim izmed naštetih avtomobilo, pa naj pove, bilokatera informacija mi prav pride!
Torej avti, kateri so mi v interesu so:
hyundai sonata
audi a3 (1,6)
kia spectra
kia rio
mazda 323
mazda 626
mazda mx-3
mitsubishi carisma
opel vectra
toyota carina
golf 4 (1,4)
adis je napisal/-a:od vseh ti lahko mogoče jaz priporočim avto od soseda ( avto ni na avto.net-u !!!) ima pa passata highline z novim motorjem ( prevoženih cca. 100.000km) in je 1.8 turbo, passat je letnik 1998
karkoli boš vzel za ta denar ne bo bogve kakšen stroj a vseeno predlagam, da počakaj kak mesec pa potem kupi avto
matobeli je napisal/-a:mogoče res najbolje mazda 323f, sam imam tudi 323P, sicer sem se nategnil ker sem vzel 1.3l motorček, ampak drugače je pa dobra.
Kakšen avto pa iščeš? koliko km na dan misliš delati? boš sam v avtu? Imaš raje bolj prostoren in uporaben avto ali lepši s kakšnim kompromisem?
matobeli je napisal/-a:kakšne Škode se tudi splača pogledati, fabia če bi raje malo manjši avto ali octavia če bi imel malo večjega, obadva sta narejena dobro, bencina pijeta primerno mašini (fabia karavan 1.4 16V, od 6-7, jo ima brat), fotr je staro octavio dal stran pri 300kkm pa ni nekej velik stvari menjal, edino olje mu je takrat že kar pila (ampak pomojem je to kriv on, ker je pač vozilo preobremenjeval, imel težko nogo,...), zdej je pa kupil novo octavijo (očitno je bil zadovoljen s staro)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov