Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Avtomobili, ki se jim je bolje izogniti

Napisal/-a TriCikl Ne sep 20, 2009 4:52 pm

Takšno temo sem odprl že na Rover foromu in ker se mi zdi ideja dobra jo odpiram še tu.

Ker je naprodaj veliko avtomobilov, ki v resnici niso takšni kot trdi prodajalec, predlagam temo v kateri bi lahko uporabniki foruma opozorili ostale na nekatere bolj ali manj prekrite napake avtomobilov, ki so naprodaj.

Naprimer: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3089103&show=1
to vozilo ima počeno tesnilo glave motorja, vodo v olju ter olje v vodi ter opran motor ter še nekaj manj pomenbnih napak. Vozilo ni niti približno odlično ohranjeno.

Lahko pa tudi objavite link do vozila, ki ste ga gledali/preizkusili pa se zanj niste odločili, ter napišete zakaj se niste odločili.

Da ne bo prišlo do kakšnih osebnih zamer povdarjam, da je namen teme samo opozoriti na nekatere napake določenih vozil, ne pa (neopravičeno ali opravičeno) blatenje prodajalcev.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne sep 20, 2009 5:05 pm

A maš kaj od tega mogoče ? Pa koliko vozil odličnih si pod ceno prodal ? Pol se pa oglasi :D Videno , sprobano, kupljeno in 8 dni čas vračila !!! Pa vsi na veliko zbijao cene, ki jih podamo torej :P

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Ne sep 20, 2009 5:10 pm

Jaz konkretno nimam nič od tega, kdo drug pa lahko prihrani na živcih in v denarnici. Ne gre se zato, da je avto v stanju kot je, gre se zato da morebiten kupec tega ne ve.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne sep 20, 2009 5:20 pm

če me spomin ne vara imamo že tako temo in to vsesplošno temo o prodajalcih in vozilih, ki se prodajajo na net-u :!:

tema: NATEGATORJI

lock!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov