AudiFreak je napisal/-a:Sem že videl na internetu auto, ki je imel 265.000 km, ko sem ga nazadnje videl, prodajal pa se je z 200.000 km.
Morali bi kaznovati tiste, ki to naročajo, kot tiste ki to izvajajo. To je prikrivanje podatkov oziroma navajanje lažnih podatkov. Jaz nebi nikoli zbil kilometrov, ker se mi zdi to kot posilstvo.
valvoline je napisal/-a:Dizli starejši kot 5 let imajo vsi oz velika večina poštimane števce![]()
Pr bencincih je ta pojav bi reku zanemarljiv,še posebej majhni avteki.
obcasnigledalec je napisal/-a:Mah to delajo šiptarji pa švercarji. Pa če ljudje ja nebi bili tako zelo omejeni in gledali na kilometražo se to nebi dogajalo. Pa kje je garantirano, da bo avto pri 50k km manj obrabljen kot tisti pri 150k km? Če lastnik ravna kot svinja z avtom, bo že pri 50k km kazal zanke obrabe kot pri 300k km.
Res ne vem zakaj se ljudje sekirajo in probajo najti avto z manj kilometri. Potem pa raje kupijo avto z prevrtenimi kilometri ki je lepo spoliran pa pod havbo vse razpada, ko pa ima identičen kakih 100k km več in je avto v tipi top stanju ker je lastnik dobro zanj skrbel.
valvoline je napisal/-a:Dizli starejši kot 5 let imajo vsi oz velika večina poštimane števce![]()
vepar je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:Dizli starejši kot 5 let imajo vsi oz velika večina poštimane števce![]()
ma klinac.. sem zadnič gledal twinga pri enem dilerju na števcu magičnih 99k km
gledam motor- nekam sumljivo masten, in sem se spravil malo stikat po avtu in pod sedežom najdem servisno knjigo.
v knjigi je bil zadnji servis narejen v nemčiji leta 2006 pri 140k km. in glede na to da je bil avto še 3leta v nemčiji in je prej delal 40k km na leto se upam stavit da je imel twingo čez 200k km..
nesem prodajalcu servisno in je samo barve spreminjal in se zgovarjal da nič neve in da je bil najbrž števec menjan. je rekel da bo preveril in da me pokliče še isti dan... 2mesca mineta in ne duha ne sluha od njega..
je šel pa kolega kupit ta avto in me je prekasno klical.. in kot po naključju avto ni imel več servisne knjige in je imel opran motor kot da ima avto res 99k kmbanda nategunska prokleta...
pelinkovec je napisal/-a:Kaj čmo, dokler bo država to dovolila in ne kaznovala takšnih nategunov, bo tako...Pa sam jih poznam kar nekaj, ki vrtijo km "za hobi", 50€ po števcu![]()
Ah, to je pa balkan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov