Če najde ohranjenega in vzdrževanega, potem mora delat še 200.000. Sam sem imel golfa IV, letnik 2002 (130PS), kupljen je bil pri 92k km, prodan pa pri 127k km (totalka

). Edini izredni strošek je bil menjava reglerja na alternatorju.
Po golfu sem pa kupil Audija A3 - isti motor kot v golfu (ga imam še danes). Ko sem ga kupil je imel 134k kilometrov, danes jih ima malo več kot 230.000. Delam servise na vsakih 15.000 (olje Aral 431) in avto normalno dela. Sicer je res da mi jo vsake toliko tudi zagode :P (menjava jermenice kompresorja klime pri cca. 150k kilometrih, menjava sklopke ter vztrajnika pri 180k kilometrih (to je šele drago da boli glava) ter odtrgan šponer alternatorja pri cca. 200k kilometrih - serviser reku da se to skoraj ne bi smelo zgodit (njegov drugi primer) - avtovleko je pa krila zavarovalnica :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!