petra273 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Izkušene mačke na tem forumu bi prosila za nasvet. Nameravam namreč kupiti novega Pola, dizelski motor, oprema comfortline. Kateri motor mi priporočate, glede na to da še nikoli nisem imela dizla, že dolgo pa vozim pa Clia 1.4 16v 98KM. Ne bi rada, da ravno nikamor ne bi pospešil, čeprav menjam za dizel ravno zaradi precej oddaljene službe, Clio pa mi pije čisto preveč (7.2 je minimum, izvenmestna vožnja). Hvala za vse nasvete in pomoč.
S--LINE je napisal/-a:Jaz osebno bi vzel raje z 90KM ker 75 jr malo švoh, tukaj je veliko večja razlika v moči kot med 90 in 105 . Posebej če si imela sedaj cliota z 98KM , bi se polo z 90 podobno obnašal .
petra273 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Izkušene mačke na tem forumu bi prosila za nasvet. Nameravam namreč kupiti novega Pola, dizelski motor, oprema comfortline. Kateri motor mi priporočate, glede na to da še nikoli nisem imela dizla, že dolgo pa vozim pa Clia 1.4 16v 98KM. Ne bi rada, da ravno nikamor ne bi pospešil, čeprav menjam za dizel ravno zaradi precej oddaljene službe, Clio pa mi pije čisto preveč (7.2 je minimum, izvenmestna vožnja). Hvala za vse nasvete in pomoč.
King1 je napisal/-a:Sicer mislim, da je 75-ka čisto dovolj ampak, če že kupuješ pa raje vzemi zlato sredino in si nabavi 90km. Mislim, da bo to čisto dovolj za tvoje potrebe in želje.
Drugače pa pojdi na testno vožnjo in boš videla kaj ti bolj odgovarja.
Pa uspešen nakup ti želim.
lp
pol veš da moči ni nikoli dovoljpetra273 je napisal/-a: Res pa je, da imam dokaj težko nogo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov