axxxe je napisal/-a:aja, pa da ne bi mel več kot 90000km...
axxxe je napisal/-a:uf...tole ne bo tko preprosto za kupt kokr se mi je zdel...Zakaj ne manj kot 75km, ali ni manj boljše??? seveda, na vse to sem pozoren, samo za 4000e ko malo zoožaš izbor ne ostane več veliko:D En razred višje, kot naprimer, kaj si imel v mislih?
axxxe je napisal/-a:šel sem gledat tistega 206 in je res vredu...vse kar piše drži... me pa nekaj zanima, ta avto nima ABS-a ali je samo pozabil napisati? In če ga res nima, igra to veliko vlogo?????
http://www.avto.net/ad.asp?id=3228968
axxxe je napisal/-a:...ubistvu ga je ta gospod kupil od te 1. lastnice, pač prodaja avtomobile...imel je pa pod privat oglas...ima vse papirje in potrjeno servisno knjigo, vse račune itd...servisiran in kupljen pri Peugeot Vič, zadnji servis približno 1500km nazaj... Gospod je pristal, da ga jutri preveriva še pri mehaniku ki ga izberem... meni se zdi ok, čeprav se ne spoznam skoraj nič:D tehnični velja še do maja 2010, vinjeta...in pa letno-zimske gume, skoraj nove...
zanima me le zaradi tega ABS-a, nima to že vsak avto??? Oprema naj bi bila Mistral... pa še nekaj, mislita, da lahko pokličem na kakšen uradni Peugeot zastopnik, da malo njihovi serviserji pogledajo avto če je ok? Imajo mogoče na Viču to vse v računalniku mogoče, če je bil tam servisiran?
Res hvala za pomoč!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov