Dj Big je napisal/-a:Če kupuješ v tujini auto prek vez da maš sorodnika al kokr kol da pozna folk ti zrihta auto privat ful dobr za mau dnarja, če pa greš kupovt prek švercera bo valda gledu na zaslužek bo uzeu zgonjenga ful poceni pa velik opreme mal ga bo ušminku spoleru in valda kilometre zvrteu in pol boš meu u kurcu auto in neboš zadovoljen :P
Senad je napisal/-a:če to dela 10% "švercerjev", še nerabiš posploševat da pa zdaj vsi to delajo...
kiki13 je napisal/-a:Nikoli ne bi kupil uvoženega avtomobila. Razlogov je več:
- Ne moreš preveriti zgodovine vozila.
- Avtomobili so v večini zgonjeni in kilometri prevrteni.
- Avtomobili so slabo ohranjeni.
- Če želiš kupiti ohranjen avtomobil in ga primerjaš z rabljenim iz Slovenije, ni skorajda nič cenejši.
kiki13 je napisal/-a:Nikoli ne bi kupil uvoženega avtomobila. Razlogov je več:
- Če želiš kupiti ohranjen avtomobil in ga primerjaš z rabljenim iz Slovenije, ni skorajda nič cenejši.
Patrik_A3 je napisal/-a:kiki13 je napisal/-a:Nikoli ne bi kupil uvoženega avtomobila. Razlogov je več:
sem enakega mišljenja!!!
sem imel megana uvoženega iz italije in nevem če še sploh kdaj kupim uvoženega!Itak pa pol ga nisem mogo prodat ker vsak ko je že poklical mi je zatežil v prvem stavku če je avto uvožen in ko sem reko da je, so vsi skoraj prekinli pa zgubili zanimanje. tako da sem zaradi tega ga dal zelo pod ceno samo da sem se ga rešo.
Patrik_A3 je napisal/-a:kiki13 je napisal/-a:Nikoli ne bi kupil uvoženega avtomobila. Razlogov je več:
sem enakega mišljenja!!!
sem imel megana uvoženega iz italije in nevem če še sploh kdaj kupim uvoženega!Itak pa pol ga nisem mogo prodat ker vsak ko je že poklical mi je zatežil v prvem stavku če je avto uvožen in ko sem reko da je, so vsi skoraj prekinli pa zgubili zanimanje. tako da sem zaradi tega ga dal zelo pod ceno samo da sem se ga rešo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov