ales3112 je napisal/-a:Če že imaš takšno izbiro pol nedvomno Tiguan, boljši imidž, kvaliteta je po moje še vseeno boljša pri VW, poleg tega pa bo ta avto po nekaj letih dosti več vreden kot Hyundai. To so razlogi ki pretehtajo. Ne more se Hyundai primerjat v tem razdredu z VW pa reče kdo kaj hoče!
Kritik je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Če že imaš takšno izbiro pol nedvomno Tiguan, boljši imidž, kvaliteta je po moje še vseeno boljša pri VW, poleg tega pa bo ta avto po nekaj letih dosti več vreden kot Hyundai. To so razlogi ki pretehtajo. Ne more se Hyundai primerjat v tem razdredu z VW pa reče kdo kaj hoče!
@ales3112: ti bom probal nekaj lepo razložit: v Nemčiji recimo nimaš imidža če voziš VW, prej si revež kot nekdo z imidžem. Slovenclji imajo v glavah ta predsodek, da je samo Das Auto nekaj vreden in da ga lahko tako drago prodajo kot ga. Hyundai v tem razredu še kako močno konkurira VW, pa če ti je to všeč ali ne. Imata pa oba svoje + in - točke.... počakajmo na prve teste Hyundai-a preden se mu sodi.
Lp
Tattoo- je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:ales3112 je napisal/-a:Če že imaš takšno izbiro pol nedvomno Tiguan, boljši imidž, kvaliteta je po moje še vseeno boljša pri VW, poleg tega pa bo ta avto po nekaj letih dosti več vreden kot Hyundai. To so razlogi ki pretehtajo. Ne more se Hyundai primerjat v tem razdredu z VW pa reče kdo kaj hoče!
@ales3112: ti bom probal nekaj lepo razložit: v Nemčiji recimo nimaš imidža če voziš VW, prej si revež kot nekdo z imidžem. Slovenclji imajo v glavah ta predsodek, da je samo Das Auto nekaj vreden in da ga lahko tako drago prodajo kot ga. Hyundai v tem razredu še kako močno konkurira VW, pa če ti je to všeč ali ne. Imata pa oba svoje + in - točke.... počakajmo na prve teste Hyundai-a preden se mu sodi.
Lp
Kakšen imidž imaš pa potem s Hyundaijem?!![]()
![]()
Se pa strinjam, da bo za primerjavo potrebno počakati, da IX35 sploh pride v naše salone!
CHAN je napisal/-a:Moti me tudi koncept razmišljanja o superiornosti posameznih znamk, ne vedoč, da so razlike med posameznimi konkurenčnimi modeli minorne ter da odloča samo še preferiranje posamezni znački ter trenutni čustveni vzgib ob nakupu.
ducky je napisal/-a:CHAN je napisal/-a:Moti me tudi koncept razmišljanja o superiornosti posameznih znamk, ne vedoč, da so razlike med posameznimi konkurenčnimi modeli minorne ter da odloča samo še preferiranje posamezni znački ter trenutni čustveni vzgib ob nakupu.
tako je, danes so si vsi ti avti zelo blizu in konec koncev je največja razlika le v okusu in mišljenju ljudi..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov