Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dmorec
Nov uporabnik

206 cc

Napisal/-a dmorec Ne nov 15, 2009 12:05 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2954397&show=1

Pozna kdo omenjen avtomobil??Vse inf. dobrodošle..

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Po nov 16, 2009 5:26 pm

vem da se je že parkrat pojavil, in da ni biser ohranjenosti.
Freude am Fahren

dmorec
Nov uporabnik

Napisal/-a dmorec Po nov 16, 2009 5:43 pm

GiGi1985 je napisal/-a:vem da se je že parkrat pojavil, in da ni biser ohranjenosti.
To misliš glede zunanjosti ali glede delovanja motorja ipd..?

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Po nov 16, 2009 6:19 pm

glej, jaz sem skoraj prepričan da sem ta avto gledal pred letom dni za kolega, ki je kupoval ccja. Avto je deloval "zgonjeno", bilo bi treba dost vložit da bi bil v takšnem stanju kot si je on želel. Je pa bila cena takrat višja.
Druga žal nevem, vso srečo z nakupom.
lp
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po nov 16, 2009 7:20 pm

Za take stare gare ne bi nikol dal tolk denarja, povrhu tega pa še ESP-ja, ASR-ra nima klime, kaj šele avtom. klimo pa še streha pri zglobih rada pušča

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po nov 16, 2009 7:24 pm

pred časom je punca kupovala ta avto.. strehe baje slabo tesnijo do začetka leta 2004. pogledala sma kar nekaj CCjev.. vse bolj bogo ohranjeno.. moje mnenje je da moreš met ful srečo pri nakupu tega avta.

dmorec
Nov uporabnik

Napisal/-a dmorec Ne nov 22, 2009 11:46 am

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne nov 22, 2009 12:23 pm

glede na to da je noter zelo usran je to že prva stvar ki me odvrne od nakupa....

pa daj raje jurja več,pa boš mel pametn avtek,ne pa čimmanj da pol neke gare kupiš

dmorec
Nov uporabnik

Napisal/-a dmorec Če nov 26, 2009 7:38 pm

če ve ker za kakega dobrega ccja se priporočam.. :D

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Če nov 26, 2009 9:59 pm

damjan je napisal/-a:glede na to da je noter zelo usran je to že prva stvar ki me odvrne od nakupa....

pa daj raje jurja več,pa boš mel pametn avtek,ne pa čimmanj da pol neke gare kupiš

če je sam gumjast tepih vsran še ne pomeni da je pa not zasfinjan, poglej kaj ima na dvorišču(makadam ,pesek) se sploh ne čudim da je tepih vsran

drugače pa js osebno, bi kupu sam 206 cc 1.6 s ful opremo(digitalna klima, rdeče-črno usnje pa 16'' z velik prečkami, ker me je avto že enkrat prepriču- tako po izgledu kot tudi po kar dobri vožnji, sam čričkov je pa kr nekaj sploh ko usnje škripa

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So nov 28, 2009 2:02 am

ko usnje škripa

:roll: A ti to resno? Da ni tebi kaj v glavi škripalo? :clapclap

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So nov 28, 2009 10:26 am

Dr.M3 je napisal/-a:
ko usnje škripa

lepo te prosim :roll: škripa ko se avto trese, se zadnji zici drgnejo ob zadnje tapete in posledično škripa, ti še kaj ni jasno???

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII So nov 28, 2009 11:13 am

LukL je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:
ko usnje škripa

lepo te prosim :roll: škripa ko se avto trese, se zadnji zici drgnejo ob zadnje tapete in posledično škripa, ti še kaj ni jasno???

pa ti si resn mal bolan :P
jaz sem mel recimo temu 4 avte z usnjem in babnca ma 307cc z usnjem in verjemi da ni in tut sedaj NIČ neškriplje zaradi usnja, to da bi se drgnile tapete ob zadnje zice tolk mocno da skiplje bi pa mocno pomislu kaksen avto vozim (beri tolk zakajlan da je vse nakrivljeno)
p.s. si pa lahko edino ki mu usnje skriplje :D
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So nov 28, 2009 4:23 pm

pocesnkII je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:
ko usnje škripa

pa ti si resn mal bolan :P
jaz sem mel recimo temu 4 avte z usnjem in babnca ma 307cc z usnjem in verjemi da ni in tut sedaj NIČ neškriplje zaradi usnja, to da bi se drgnile tapete ob zadnje zice tolk mocno da skiplje bi pa mocno pomislu kaksen avto vozim (beri tolk zakajlan da je vse nakrivljeno)
p.s. si pa lahko edino ki mu usnje skriplje :D

ne nism bolan: po tvojem postu sodeč daješ vse skup v en koš; ne pomen to, če v 206cc z usnjem škriplje zadaj, da pa zdj v vseh avtih z usnjem škriplje. Mamo 3 avte doma z usnjem, pa v nobenem ne škriplje, tud v cabriu ne. Gre se za to da je avto malo premehek(pomoje) za cabrioleta in ga na naših ODLIČNIH cestah malo zvija na kaki neravninah, in posledično pride do rahlega ribanja zadaj in se pač tako sliši
307cc ne moreš primerjat z 206cc, ker je 307 večji in malo jače ko pa 206-ka
tud s 307cc sm se ene parkrat pelu pa ni blo teh škripanjev.
res da je bil avto rahlo razbit(po vsaki strani štrajfni od odbojnika na avtocesti) ampak ni bil pa zategnjen pa tak ko ti praviš, pa da je zvit pa ne vem ka še...
če se nisi vozu z 206cc z usnjem, pač ne moreš kar na pamet nekaj komentirat, če ne veš kako se v realnosti obnaša

mislim pa da majo skoraj vsi ti manjši kabrioleti to lasnost da jih Malo zvija (saj ni treba da dosti)

dmorec
Nov uporabnik

Napisal/-a dmorec So nov 28, 2009 7:52 pm

A mi lahko en pove,kaj je pri tistem tifonevem avtomobilu (1 link)vzrok za tisti zarezi pri lučeh? Je možno,da je bilo to narejono zaradi atraktivnosti avta,ali je bil karamboliran?

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So nov 28, 2009 7:57 pm

dmorec je napisal/-a:A mi lahko en pove,kaj je pri tistem tifonevem avtomobilu (1 link)vzrok za tisti zarezi pri lučeh? Je možno,da je bilo to narejono zaradi atraktivnosti avta,ali je bil karamboliran?

Pač dodatna plastika na lučeh...naj bi blo atraktivno :) .

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So nov 28, 2009 7:59 pm

dmorec je napisal/-a:A mi lahko en pove,kaj je pri tistem tifonevem avtomobilu (1 link)vzrok za tisti zarezi pri lučeh? Je možno,da je bilo to narejono zaradi atraktivnosti avta,ali je bil karamboliran?

kao zaradi "atraktivnosti", upam da da resno ne misliš dati 7k EUR ker ni vreden niti 5

dmorec
Nov uporabnik

Napisal/-a dmorec So nov 28, 2009 8:01 pm

mihaing je napisal/-a:

kao zaradi "atraktivnosti", upam da da resno ne misliš dati 7k EUR ker ni vreden niti 5
7 ne mislim dat,menili smo se nekaj o 5.400..

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So nov 28, 2009 8:03 pm

dmorec je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:

A pa ta avto sploh ima KLIMO????????

dmorec
Nov uporabnik

Napisal/-a dmorec So nov 28, 2009 8:07 pm

mihaing je napisal/-a:
dmorec je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:

A pa ta avto sploh ima KLIMO????????

Nima..Je pa tudi ne rabim.:D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov