abcabc je napisal/-a:Pa celo 500% višja cena.
Pa ni golf nič posebnega, ni redek model, na trgu jih je ogromno, torej pojma nimam zakaj taka razlika v ceni.
abcabc je napisal/-a:zakaj taka razlika v ceni a ma mogoče golf zlate bate not...
Pa ni golf nič posebnega...
abcabc je napisal/-a: jaz pa govorim o avtih l.98/99.
cruiser1 je napisal/-a:Pa saj ni nobene hude matematike. Nekateri avtomobili so bolj priljubljeni zato ker jih ima večina in so nekako bolj "domači". Ljudje mislijo, da so zaradi tega, ker jih v nekem okolju pogosto vidijo na cesti dobri in boljši od rugih, ki jih ni veliko in jim niso poznani. Povpraševanje dviguje ceno in čisto nič drugega!abcabc je napisal/-a: jaz pa govorim o avtih l.98/99.
Kaj pa chrysler 300M letnik '00 z realnimi 90.000km odlično ohranjenim, ki ga je prijatel pred letom in pol kupil za dobrih 3000eur? In do zdaj brez kakršnekoli, najmanjše okvare. Avto ima opreme čez glavo in ga je z golfom itak smešno primerjat. Ampak lastnik ga za bolj pametno ceno ni mogel prodat. Tudi jaz sem že skoraj kupil 300M let 99' za 1.700eur. Prav tako brezhiben, odlično ohranjen in z 170.000km. Jaz sem potem kupil en drugi avto, lastnik 300M pa je na koncu svoje vozilo prodal za 1.300eur!!![]()
Ja vem, da ima to malo večjo porabo (ne se zdaj "obešat" na to) ampak vseeno. Avto je zagotovo boljši od kakšnega golfa pa vseeno nima kupcev.
Še enkrat: večini ni važno kako dober je avto in podobne neumnosti ampak koliko je popularen, poznan...
cruiser1 je napisal/-a:Kaj pa chrysler 300M letnik '00 z realnimi 90.000km odlično ohranjenim, ki ga je prijatel pred letom in pol kupil za dobrih 3000eur? In do zdaj brez kakršnekoli, najmanjše okvare. Avto ima opreme čez glavo in ga je z golfom itak smešno primerjat. Ampak lastnik ga za bolj pametno ceno ni mogel prodat. Tudi jaz sem že skoraj kupil 300M let 99' za 1.700eur. Prav tako brezhiben, odlično ohranjen in z 170.000km. Jaz sem potem kupil en drugi avto, lastnik 300M pa je na koncu svoje vozilo prodal za 1.300eur!!![]()
Ja vem, da ima to malo večjo porabo (ne se zdaj "obešat" na to) ampak vseeno. Avto je zagotovo boljši od kakšnega golfa pa vseeno nima kupcev.
BeMyWagen je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3173785&show=1
To pa skor nemorm vrjet![]()
![]()
![]()
Če nebi bla registracija ovira ga takoj kupim!!!
cruiser1 je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3173785&show=1
To pa skor nemorm vrjet![]()
![]()
![]()
Če nebi bla registracija ovira ga takoj kupim!!!
Hej! Tale je še predrag!!Se že dolgo prodaja pa ni kupcev! Počakaš še kakšne dva mesca pa mu ponudiš 3000eur.
he,he. Za več ga gotovo ne bo prodal. Tako je, to!
BeMyWagen je napisal/-a:
Samo takšen auto kr nabije porabe, pa še redek je zlo in bi blo problem zarad delov, če bi pa naroču pa ziher nebi blo pocen. Pol še pa kak menjalnik gre pa si zmagu.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov